Donald Trump és a gyémántgyűrű rejtélye
2018-02-09  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Az Amerikai Egyesült Államok jelenlegi elnöke 2005-ben dicsekedett el azzal, hogy vett egy tíz karátos gyémántgyűrűt párjának.Kiderült azonban, hogy Donald Trump nem mondott igazat arról, hogy valójában mennyit fizetett felesége, vagyis Melania eljegyzési gyűrűjéért.

A pár 1998-ban talált egymásra, miután Melania New Yorkba költözött, hogy modellkedjen. Eljegyzésükre 2004-ben került sor egy hatalmas, tíz karátos gyémántgyűrűvel, amelyet a híres londoni vállalattól, a Graff Diamondstól vásárolt a férfi. Akkoriban a gyűrű értéke 1,5 millió dollár, azaz kb. 381 millió forint volt.Trump nem különösebben igyekezett cáfolni a híreszteléseket, miszerint a reklámért cserébe ingyen jutott a gyűrűhöz. 2005-ben, egy héttel az esküvő előtt viszont már azt bizonygatta, hogy fizetett érte, viszont nagy kedvezménnyel vásárolhatta meg.

– Csak egy őrült mondaná azt, hogy köszönöm, nem élek a lehetőséggel, inkább szeretnék egymillió dollárt fizetni a gyémántért – mondta Trump büszkén a New York Timesnak.Laurence Graff, a gyémántkereskedők milliárdos vezetője most azt nyilatkozta a Forbesnak, hogy öröm volt az elnökkel üzletelni, és nem volt szó szívességről.

Egy másik forrás pedig szintén azt mondta a magazinnak, hogy Trump azonnal kifizette a gyűrű teljes árat, de sem a Fehér Ház, sem a First Lady irodája nem kommentálta a történetet.

Forrás: Blikk