Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté együtt turnéznak
2018-02-09  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Ágytól és asztaltól ugyan elváltak útjaik, Dancs Annamari (36) és Kerényi Miklós Máté (34) azonban továbbra is egy munkahelyen, rendszeresen egy darabban is játszik, sőt, turnéra is közösen indulnak.A Budapesti Operettszínházban csak pár órán át kell együtt lenniük, A csárdáskirálynő és a Marica grófnő darabokban tűnnek fel együtt, ám mindez semmi ahhoz képest, hogy a hét végén a teátrum egyik produkciójával Németországba indulnak turnéra. Itt ugyanabban a hotelben szállnak meg, és egész nap együtt kell lenniük. Ez bizonyára a jelenlegi, érzékeny érzelmi állapotban nehéz feladat a két színész számára. Kerényi az Esti Frizbi Hajdú Péterrel felvételén vallott arról, mennyire is nehéz volt az elválás.– Annamariban van több indulat, de ez természetes, azt hiszem. Én hoztam egy döntést tulajdonképpen az ő feje fölött egy pillanatban, amikor azt éreztem, hogy én ezt nem tudom tovább csinálni – vallotta a színész az ATV vasárnap adásba kerülő műsorában. – Csak kudarcként tudom megélni ezt a helyzetet. Nem vagyok túl a szakításon, ez hosszabb idő lesz, nekem is meg kell élnem, el kell temetnem, nagyon sok mindent meg kell oldanom összeomlani látszó életemben – sóhajtott fel. Ilyen érzelmi állapotban nehéz lesz a következő turné, pedig a színész szerint annak idején mindent megtettek, hogy együtt marad­janak.

– Mindketten dolgoztunk azon, hogy megmentsük a házasságunkat – mesélte a színész, aki feleségét meglepte egy háromnapos madridi utazással, hogy átbeszéljék a nehézségeiket. – Ez nem sikerült, s annyira rosszul jöttünk ki az egészből, hogy végül elmentünk párterápiára, de ott sem sikerült közelebb kerülni egymáshoz – vallotta be. A színész mindent megtesz, hogy normalizálja a helyzetet közte és Annamari között, főleg közös gyermekük miatt.– Borzasztó nagy különbség van aközött, hogy valaki elhagyja a gyermekét, valamint aközött, hogy elválik a feleségétől, és közben mindent megtesz, hogy a gyermekével minél több időt töltsön. Én a gyermekemet nem hagytam el – hangsúlyozta Kerényi. A férfi azóta újra szerelmes, az Operettszínház fiatal szubrettje a párja, ám állítja, hogy ez a kapcsolat az elköltözése után pár hónappal született, nincs köze korábbi kapcsolata megromlásához.

Kerényi Miklós Máté bonyolult életét nehezíti, hogy édesapját, Kerényi Miklós Gábort zaklatással vádolták meg.

– Mindennap be kell mennem abba a színházba, ami nagyon nehéz. Vannak sajnálkozó, vannak vádló tekintetek. Ebben a világban ez divat, hogy a fiú is viselje az apja vélt bűneit. Ezzel semmi probléma nincs, én ezt vállalom, én a Kis KERO vagyok és az is maradok mindig – mondta a fiatalabbik Kerényi.

Forrás: Blikk