Dobó Kata készen áll a házasságra
2019-02-11  /  Szerző:   /   Szerelem Miközben munkája miatt egy darabig távol volt a kedvesétől Dobó Kata, ráébredt, hogy milyen fontos számára a párja, akivel most már akár hivatalosan is összekötné az életét.Február 12-én mutatják be a Kölcsönlakás című filmet, amely Dobó Kata első rendezése. A színésznő lélegzetvisszafojtva várja az eseményt, ahol ott lesz a szakma krémje, a barátai, ismerősei, kollégái is.

„Izgulok persze, hiszen ez a film olyan, mintha a gyerekem lenne. Nagyon szeretném, ha szeretnék, jó lenne nevetni látni a közönséget a poénoknál” – nyilatkozta a Borsnak a Dobó Kata.A bemutatóra természetesen Zsidró Tamás is elkíséri a színésznőt, akivel a forgatások miatt egy időre elszakadtak egymástól.

„Tamás igazi társ, mellettem állt feltétel nélkül. Számomra nagyon fontos volt, hogy támogasson ebben a helyzetben is, és bár igyekeztem nagyon részletesen elmondani, mivel jár egy nagyjátékfilm rendezése, szerintem erre csak akkor jött rá, amikor tényleg alig láttuk egymást. Néha szóvá is tette, mennyire hiányzom” –mondta a lapnak a színésznő.

Zsidró Tamás egyébként folyamatosan udvarol a párjának, aki szemmel láthatóan fürdik ebben a nem mindennapi figyelemben. A forgatások alatt biztos hátországot nyújtott neki. Amikor megtudta, hogy zöld utat kapott a film, annak ellenére, hogy biztos volt benne, ez majd teljesen felforgatja az életüket, magához húzta a szerelmét, akinek csak annyit mondott: „Persze, hogy itt leszek, mindenben számíthatsz rám, hiszen a társad vagyok” – írja a Meglepetés magazin. Kata ezen nagyon meghatódott.Zsidró azt mondja, kapcsolatuk elején a színésznő, aki hosszú ideig egyedül élt a kislányával„ "enyhén szólva el volt vadulva”, így meg kellett szelídítenie.

„Nekem ne menjen be csak úgy az ajtón az étterembe, várja meg, amíg kinyitom előtte. Ne emelje fel a nehéz bevásárlótáskákat, ha én is ott vagyok. Ne cserélje ki a villanykörtét, hiszen az az én dolgom. Merje a segítségemet kérni, ha szüksége van rám, hiszen társaként a legnagyobb vágyam, hogy könnyebbé tegyem az életét” – mondta Zsidró a magazinnak.

Kata és a mesterfodrász között 2 éve lángolt fel a szerelem, a színésznő azt mondja, korábban nem is kedvelték egymást.

„Egyszer kiderült, hogy jó ideje egyedülálló. Akkoriban lettünk ismerősök a közösségi oldalon is, és chatelni kezdtünk. Pár héttel később meghívott vitorlázni a Balatonra” – mesélte Kata, aki szerint a szerelmük mindkettőjüket meglepte.

Tamás a közös nap előtt nagyon izgult. Piknikkosarat vitt, nagyon ügyelt a részletekre. „Nap mint nap rácsodálkozom, hogy az én Katám milyen csodálatos nő, és csapom neki a szelet, ahogy csak tudom, hogy mindig boldognak láthassam.”A film egyébként, amit hamarosan bemutatnak, komoly témát feszeget: megcsalásról és kettős életekről szól. Kata a Meglepetésnek elárulta, ő sosem volt megcsaló, nem azért, mert egy szent, hanem, mert nem bírná el a helyzet okozta feszültséget. Tamás ennek kapcsán annyit tett hozzá: „Az emberek a legtöbb esetben nem azért csalják meg a társukat, mert nem szeretik, hanem mert unatkoznak a kapcsolatban, és szükségük van az újdonság okozta izgalomra. Erre a banalitásra aztán szépen rámennek életek."”

A Bors azt írja, a forgatások idején, a távollétek alatt Kata rádöbbent, mennyire fontos számára a kedvese, így komolyan elgondolkodott azon, hogy hivatalosan is összekössék az életüket.„Ha megkéri Tamás a kezem, biztosan igent mondok neki. Összecsiszolódtunk, persze, nem volt könnyű az út. Ő egy hosszú házasságból, gyerekekkel jött, én is gyerekkel és számos nyűggel érkeztem. Nem kis munka volt szinkronba jönnünk, de szerencsére sikerült. Most már csak az a dolgunk, hogy vigyázzunk egymásra” – mondta Kata a Borsnak.

Forrás: Blikk