Cooky nemsokára újra apai örömök elé néz
2019-02-11  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Cooky (49) már teljesen lemondott arról, hogy megtapasztalja az apaság örömét, amikor néhány éve az életébe belépett Debóra (22). A Rádió 1 francia származású műsorvezetőjét idén egy második gyermekkel is megajándékozza kedvese.A nyár végére várják a picit, nem is lehetnének boldogabbak. Cooky azt is elárulta, Kevin kistestvére mellett egy leánykérés is gazdagítja majd az idei élményeket, ám hogy erre pontosan mikor kerül sor, egyelőre titok.

– Szeretném, ha Debi izgulna. Mind a ketten tudjuk, hogy össze akarunk házasodni, de megadom a módját annak, ahogy megkérem a kezét – nevetett Cooky, aki ezzel zrikálja szerelmét egy ideje.

– Mindig cukkol, mert tudja, hogy vágyom rá, de melyik nő ne gondolkodna így, főleg úgy, hogy útban a második gyerkőc – nevetett Debóra, aki jól viseli a várandósságot.– Ugyanúgy vannak reggeli rosszulléteim, ám most volt egy nehezítő tényező is. Minket is elkapott a mostani influenzajárvány, de én a baba miatt nem szedhettem gyógyszert, így nehezen vészeltem át a betegséget – mesélte a fiatal táncos. De kiderült, hogy ez a helyzet Cookyt is megviselte.

– Kevin is beteg volt, lázas, és láttam, hogy küszködött. Komolyan mondom, apám halála óta nem sírtam, de a hét végén, amikor a kisfiam a legcudarabb állapotban volt, én is könnyeztem, mert fájt látni, hogy rosszul van – vallotta be Cooky, aki karácsonykor extra ajándékként tudta meg, hogy ismét babát várnak.– Előre megbeszéltük, hogy nem veszünk külön ajándékot, így még vitatkoztam is Debivel, hogy miért hoz kellemetlen helyzetbe a kis dobozzal. Aztán kiderült, a teszt van a dobozban – emlékezett nevetve a rádiós, akivel azóta madarat lehet fogatni. Igaz, félelem is vegyült az örömbe.

– Be kell vallanom, nem szeretném, ha Kevin a kistestvére érkezése miatt azt érezné, már nem szeretjük annyira, de attól is tartok, hogyan tudom majd ugyanúgy szeretni a második gyermekem. Egyszerűen szerelmes vagyok a kisfiamba, egyelőre el sem tudom képzelni, mi lesz, ha jön a kistesó – vallotta be félelmeit a rádiós, akinek különleges kapcsolata van a csemetéjével, ami nem csoda, hiszen egy átlagos apánál sokkal több időt tölt csúszva-mászva a padlón, hogy az egyéves kisfiúnak boldog gyerekkora legyen.Évek óta dolgozik azon Cooky, hogy másik szerelmének, a repülőgép-vezetésnek is hódolhasson. A rádiós sokat költött rá, hogy elvégezze a pilótaképzőt. Pár éve megszerezte az engedélyt, akár utasszállítót is vezethet. Ám a rádiózás az első számú munka, hétfőtől szombatig minden délután öttől hallható a Rádió 1-en.

Forrás: Blikk