Döbbenetes dolgok állnak Jennifer Lopez és Ben Affleck házassági szerződésében
2022-07-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nyilvánoságra került Jennifer Lopez és Ben Affleck házassági szerződése, amelyből az is kiderült, hogy megcsalás esetén mi történik, illetve az is, hetente hányszor kell egymással ágyba bújniuk.

 

Ma már nem ritka, ha a szerelmes felek házassági szerződésben fektetik le a szabályokat, a sztárok körében pedig már bevett szokásnak számít. Így tett a latin énekesnő és a sármos színész is, akik jobbnak látták, ha a dokumentumban is megállapodnak a házasságuk részleteiről.

A fél világ felkapta a fejét, mikor 20 év után ismét egymásra talált Jennifer és Ben, az egykori álompár. Ahogy azt J. Lo megosztotta, a lánykérés nem máshol, mint a fürdőszobában történt, ahol Affleck térdre ereszkedett, majd feltette a nagy kérdést. Az esküvőre pedig nemrég került sor egy Las Vegas melletti sivatagban, ahol csak a szűk család volt jelen.

Mivel a sztárpár már 2004-ben majdnem kimondta az igent, jobbnak látták, ha most körültekintőbben viselkednek, azaz házassági szerződést írnak. Az énekesnő külön kérte, hogy legyen benne az is, mi történik, ha a felek megcsalják egymást, tekintettel a múltbeli pletykákra, miszerint a színész egy sztriptíztáncosnővel lépett félre az esküvő előtt.

Ben megijedt, hogy vége lehet a kapcsolatuknak, és megígérte, soha többé nem teszi be a lábát egyetlen egy sztriptízbárba sem. Jennifernek pedig választania kellett: örökre elveszíti Bent, avagy lenyeli a büszkeségét. Ha a megcsalás ismét megtörténne, Lopez jogosult Ben vagyonának a felére, amit egy közeli ismerős meg is erősített:

– A házassági szerződés mindkét fél vagyonának a védelmét szolgálja, és kimondja, hogy ha elválnak, megtarthatják a saját vagyonukat, kivéve, ha Ben félrelép. Ebben az esetben Jennifer Ben keresetének felére lesz jogosult. Ezzel Jen nem pénz akar keresni, mert van neki is, hanem garanciát szeretne arra, hogy Ben soha többet nem csalja meg őt – osztotta meg a Daily Mail a barát nyilatkozatát. A The Richest portál pedig úgy értesült, hetente legalább négyszer kell egymással ágyba bújniuk, ha pedig ezt nem teszik meg, annak minden bizonnyal nem lesz jó vége.

Forrás: Blikk