Diana hercegné élete legszexibb ruhájában leckéztette meg Károly herceget
2019-09-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Diana hercegné és Károly herceg kapcsolata mindmáig rengeteg kérdést vet fel. Sokan úgy gondolják, hogy csupán színjáték volt minden, mások szerint Diana szerette Károlyt, de ő sosem viszonozta igazán az érzelmeit Kamilla miatt.

Van, aki éppen az ellenkezőjét állítja és Diana mentális problémáit tartja felelősnek a házasság megromlásáért. Talán felesleges is már boncolgatni ezeket a kérdéseket, hiszen házasságukat nem tudták megmenteni és három évvel később Diana távozott az élők sorából.

A kapcsolat azonban nem volt hiábavaló, hiszen két csodálatos gyermekük is született Vilmos és Harry, akik azóta már boldog családapák.

Diana és Károly herceg válására és az azt megelőző időszakra azonban valószínűleg sokan emlékeznek még. Régóta pletykáltak már Károly és Kamilla viszonyáról, azonban akkor bizonyosodott be minden, amikor 1994-ben Károly kitálalt.

Diana és Károly már 1991-ben elváltak, ami rossz fényben tüntette fel a herceget, hiszen Dianát imádták az emberek. Ő azonban kevésbé tűnt számukra szimpatikusnak. Mindenki a hercegné mellé állt, ezt pedig Károly nem nézhette tétlenül. Éppen ezért úgy döntött egy dokumentumfilmben beszél kapcsolatukról, hátha őszinteségével elnyeri az emberek szimpátiáját. A film éppen azon a napon debütált, amikor Diana a Vanity Fair partijára készült. A filmben pedig Károly először vallotta be, hogy megcsalta feleségét és viszonya van Kamillával.

Diana helyében valószínűleg a bejelentést követően sokan kerülték volna a nyilvánosságot, ő azonban úgy döntött, megmutatja, egyáltalán nem rázta meg a hír. Elment a partira és olyan elképesztően szexi ruhát viselt, mint még soha.

Princess Diana

Később Diana stylistja elmesélte, hogy a ruhát még évekkel korábban varrták neki, de soha nem merte viselni, mert túl kihívónak tartotta. Arra az estére is egy másik ruhát készítettek el neki, de Diana az utolsó pillanatban úgy döntött, azt a ruhát viseli, amit korábban nem mert. Amikor megjelent a vállait és lábait is megmutató ruhában, mindenki tudta, hogy ezt a csatát Diana nyerte!

Forrás: Glamour.hu