Détár Enikő vallomása a szerelemről
2018-03-27  /  Szerző:   /   Szerelem Détár Enikő és párja, Péter négy és fél éve ismerkedtek meg egymással, fél évvel azután, hogy kiderült, a színésznő házassága véget ért Rékasi Károllyal.Enikő a Borsnak mesélt arról, hogy hogyan harcoltak meg a szerelmükért:

- Sok megpróbáltatáson mentünk keresztül a kapcsolatunk során, kezdve a közös albérlettel, ahol igen szűkösen éltünk. Ez igen nagy fokú toleranciára tanított minket, hiszen meg kellett tanulnunk együtt élni.

A pár nagyon sok energiát és pénzt fektetett az otthonuk felépítésébe. Viszont közösen sikerült nekik átvészelni a nehéz időszakokat.- Petivel két titkunk van: a humor, hiszen egy-egy poénnal könnyen fel tudjuk rázni a másikat a legsötétebb pillanatokban is, valamint a közös érdeklődés. Pétert is érdekli a színészet, és nagyon széles a zenei és irodalmi műveltsége.

Enikő és párja nyáron a kertet teszik majd rendbe, hogy az egész családjuk együtt élvezhesse a jó időt. Ezen kívül egy nyaralást is terveznek kettesben.Forrás: Blikk