Détár Enikő nem akar újra férjhez menni
2020-01-06  /  Szerző:   /   Szerelem

Megölheti a szenvedélyt az esküvő, vallja Détár Enikő és párja, Péter, ezért úgy döntöttek: a hat év együtt töltött idő ellenére sem emelik felsőbb szintre a kapcsolatukat - nem fognak összeházasodni.

Immáron hat éve alkot egy párt Détár Enikő és kedvese, Péter, akik közt tökéletes a harmónia! A szerelmesek folyamatosan építik kapcsolatukat, mindent megbeszélnek a másikkal, igazi társai egymásnak. A hatalmas boldogság ellenére azonban köszönik, nem kívánnak összeházasodni - most elárulták a hot! magazinnak, miért.

"Harminc évig éltem egy kapcsolatban, amiből huszonöt év házasság volt. Nekem erre többé nincs szükségem! A házasság csak bonyolultabbá tenné a közös életünket" - mesélte a színésznő, aki szerint csak akkor lenne fontos az esküvő, ha szeretnének vállalni, de mivel ez náluk már nem jön szóba, így a lagzitól is el tudnak tekinteni.

Péter is egyetért szerelmével, mint mondja, akik összeházasodnak, gyakran belekényelmesednek a kapcsolatba.

"Ilyenkor jöhetnek a lapos időszakok, amik megölhetik a szenvedélyt, a szerelmet, az életkedvet is. Saját akaratunknál fogva vagyunk együtt, mindkettőnknek megvan a saját bevétele, semmi érdek nem köt össze bennünket, lenne hová mennünk. Egyszerűen így alkotunk egységet, boldogok vagyunk!"

Forrás: Blikk