Détár Enikő elárulta, mi a jó párkapcsolat titka
2018-12-17  /  Szerző:   /   Párkapcsolat A népszerű magyar színésznő, Détár Enikő elárulta párkapcsolatának titkát, valamint azt is, hogyan töltik az ünnepeket.Détár Enikő számára igazi öröm, hogy karácsonykor kidekorálhatja a házát, saját bevallása szerint a meleg fényű izzókat kedveli a legjobban. Szerelmével, Péterrel immár négy éve ünnepelik együtt a karácsonyt közös otthonukban. De természetesen a gyerekek sem hiányozhatnak az ünnepek alatt: tizenhét éves fia és huszonkilenc éves lánya is velük szokott ünnepelni.

„Persze, idén is úgy alakult, hogy december 23-án még játszom, majd 27-én már újra színpadon állok, de ez a három nap kizárólag a szeretteimé. Szóval mi elég rugalmasan kezeljük a karácsonyi készülődést. Nincs időhöz kötve, hogy mikor főzünk, minden alakul magától” – árulta el a Hot! Magazinnak Détár Enikő.A színésznő és párja már túl vannak egy váláson, épp ezért jelenlegi boldogságukra nagyon vigyáznak. Hiába élnek ellentétes időbeosztással, kedves üzenetekkel szokták meglepni egymást.

„Jólesik, hogy amikor későn jövök haza a színházból, Péter szinte mindig megvár, noha ő tanárként korán kel reggelente” – kezdte Enikő, majd folytatta:

„A rohanó hétköznapokon is igyekszünk apró kedvességekkel meglepni egymást. Például szoktam neki cetliket hagyni, ő pedig időnként a tükörre ír ki kedvességeket, de előfordul, hogy egy szívecskés matrica küldésével fejezzük ki, hogy gondolunk egymásra” – mondta a lapnak.Forrás: Blikk