Szakított fiatal menyasszonyával Diego Maradona
2018-12-17  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Ebből nem lesz házasság! Szakított 30 évvel fiatalabb menyasszonyával Diego Maradona (58).Az argentin futball legenda igencsak zokon vette, hogy párja, Rocío Oliva (28) nemrégiben egyedülállónak titulálta magát egy televíziós műsorban. Sajtóhírek szerint egy egész hét végén át veszekedtek, s végül a hölgy kidobta a korábbi világbajnok focistát a házukból – amit egyébként Maradona vásárolt.

A jelenleg a mexikói másodosztályban szereplő Dorados de Sinaloa vezetőedzőjeként tevékenykedő ikon 2003-ban,17 évnyi házasság után vált el első feleségétől, Claudia Villafane-től, majd 2012-ben ismerte meg Olivát. Kapcsolatuk erősen viharos volt, számtalan veszekedés, szakítás és békülés jellemezte, ám Maradona idén nyáron, a születésnapján eljegyezte őt.– Ez életem legboldogabb napja. Minden vágyam, hogy örökké együtt legyek Diegóval – mondta még a leánykérés után Rocío Oliva. Azonban úgy tűnik, ez az álma nem fog teljesülni. Szakításukban állítólag az is komoly szerepet játszott, hogy a korábban szintén futballista hölgy nem volt hajlandó Mexikóba utazni az 1986-ban világbajnokságot nyerő klasszishoz.

A hozzá közel állók úgy vélik, a legendás focista nagyon nehezen viseli, hogy elhagyta a szőke szépség, s állítólag depresszióval is küzd.Forrás: Blikk