Demi Moore most is törődik a komoly betegséggel küzdő Bruce Willis-szel
2022-04-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Sok év házasság és három gyerek után vált el Demi Moore és Bruce Willis, de a bajban is számíthat a színész a volt feleségére.

 

Instagram-oldalán egy kedves képpel írt a világsztár, a Ghost főszereplője, Demi Moore volt férjéről. Három, ma már felnőtt lányuk, is összetartja a nagy családot. Bruce Willisről tegnap jött a hír, hogy befejezi a színészi pályafutását, egy nagyon komoly beszédbéli nehézségeket okozó betegség, az afázia miatt. Így írt a rajongóknak Demi:

" Ti vagytok Bruce csodálatos támogatói, ezért meg akarjuk osztani veletek, hogy szeretett Bruce-unk egészségügyi problémákkal küzd, és a közelmúltban afáziával diagnosztizálták, ami hatással van kognitív képességeire. Ezért Bruce befejezi a karrierjét, amely sokat jelentett számára.

Ez egy igazán kihívásokkal teli időszak a családunknak, és nagyon hálásak vagyunk folyamatos szeretetéért, együttérzéséért és támogatásáért. Erős családi egységként haladunk, és szerettük volna bevonni titeket, a rajongóit, mert tudjuk, mennyit jelentetek neki, és ő is sokat jelent nektek.

Ahogy Bruce mindig mondja: „Éld és old meg az életed”, és mi közösen fogjuk a problémát megoldani!

Szeretettel

Emma, ​​Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel és Evelyn"

Forrás: Blikk