Demcsák Zsuzsa őszintén beszélt indiai férjéről
2019-07-08  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Demcsák Zsuzsa alig várja, hogy ismét együtt lehessen indiai szerelmével, Krishannal, aki a kedvéért hatalmas változásra hajlandó: Magyarországon kezd új életet.

Demcsak Zsuzsa

Egy 36 éves indiai férfi, Krishan mellett talált rá a boldogság a műsorvezetőre, s a legnagyobb titokban házasodtak össze Ázsiában. Demcsák Zsuzsa és Krishan az Ázsia Expressz forgatása alatt ismerkedtek meg egymással, ám utána egy időre el kellett válniuk, mivel a férfinak el kell intéznie pár dolgot a Magyarországra való utazása előtt.

– A hónap végén befejezi a munkáját, utána már bármikor érkezhet, mi­után minden adminisztrációs feladatot elvégzett. Nagyon várom, hogy újra lássam – mesélte Zsuzsa, aki hindiül, párja pedig magyarul kezdett el tanulni. Addig, amíg elsajátítják a másik nyelvét, angolul beszélgetnek.

Demcsak Zsuzsa

– Egy olyan intelligens férfi, akitől csak tanulni tudok, felnézek rá, amire már nagyon régóta szükségem volt. Azt szokta mondani, hogy az egész világ egy nagy család, ahol mindannyian egyek vagyunk, teljesen mindegy, valaki honnan származik – fejtette ki a családanya a Borsnak.

Demcsák Zsuzsa azt is elárulta, a videóbeszélgetéseik alatt is kiderült számára, hogy a férje mennyire intelligens, ugyanis rengeteget tudott a magyar kultúráról, többek között a Kazinczy-féle nyelvújításról, valamint magyarul is sokat tanult: az első magyar szava az „anya” volt, a második pedig – meglepő módon – a „gyöngy”.

Forrás: Blikk