Demcsák Zsuzsa házassági évfordulót ünnepelt
2021-04-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Házassági évfordulójukat ünnepli Demcsák Zsuzsa és szerelme, Krishan, ennek apropóján pedig egy romantikus Facebook-posztban vallott az érzéseiről a műsorvezető.

"Vajon az idő dönti el, hogy egy szerelem, A SZERELEM az ember életében? Az idő igazol? Nem tudom... Az biztos, hogy Krishan országot, földrészt cserélt miattam" - kezdte a bejegyzésében Demcsák Zsuzsa. Mint ismert, a műsorvezetőre a TV2 Ázsia Expressz 2 című műsorának forgatásán talált rá a szerelem az indiai származású Krishan Dangwal személyében, a köztük lévő szenvedély pedig azóta is töretlen.

Pontosan egy évvel azután, hogy a pár Indiában megtartotta az ott hagyományos esküvőt, Magyarországon is összeházasodott. A ceremóniát a veresegyházi polgármesteri hivatalban tartották a járványhelyzet miatt olyan szűk körben, hogy még a műsorvezető két gyermekének is kint kellet várakoznia, csak a pár és a két tanú lehetett jelen."Más kultúrában, más nyelven él, minden barátja elérhetetlen messzeségben, a családja csak telefonon lehet a napjai része. Új családot választott. Minket. Nemcsak engem, a gyerekeim, a szüleim, a testvérem, a barátaim, a kollégáim, de a magyarságom is. Még ha nehéz is néha, de alkalmazkodott, beilleszkedett, jelen van a saját életében, a mi közös életünkben. Én is sokat tettem a közösbe, de a legfontosabbat minden nap megteszem érte. Vigyázok rá, megbecsülöm és próbálom úgy szeretni, ahogyan neki jó, nem ahogyan nekem szükségem lenne rá. A világom megváltozott két éve és ezt egy pillanat döntötte el, az idő pedig igazolhatja. Mi nem sietünk sehova Boldog házassági évfordulót" - fogalmazott a műsorvezető.

Forrás: Blikk