Demcsák Zsuzsa férje hazautazik Indiába
2020-10-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Demcsák Zsuzsa a Best magazinnak beszélt arról, hogy szerelme, Krishan nemsokára visszautazik Indiába. A vírushelyzet közbeszólt, így Zsuzsa nem tud vele menni, azonban párját otthonában várják a kötelezettségek, nem halogathatja tovább a kiutazást.

"Annak idején megállapodtunk, hogy Krishan fél évente hazautazik majd. A családjának szüksége van rá, ahogy neki is a családjára. Érzelmileg és spirituálisan sem szakadhat el szülőhazájától" – nyilatkozta Demcsák Zsuzsa a Bestnek.

Nem ez az első alkalom, hogy Krishan visszautazott hazájába, tavaly ugyanis a házassághoz szükséges okmányokért tért vissza Indiába. Ez az időszak azonban most hosszabbnak ígérkezik, Zsuzsának sok erőre lesz szüksége.

"Meg kellett tanulnom, hogy elég türelmes legyek. Ha ezt túléljük, akkor megmutattuk a világnak, hogy bármit túlélünk. Ha nem, akkor más az utunk. Krishannak most el kell mennie, hogy visszajöjjön" – vallotta be Demcsák Zsuzsa.

Azonban a pár egyelőre azt sem tudja, hogy Krishan mikor kap repülőjegyet, de az ősz-tél fordulóra szeretne hazatérni Indiába, amely édesanyja elvesztése miatt is fontos neki.

Krishan a téma kapcsán hozzátette: ha az ember betartja a koronavírus miatti előírásokat, nem lehet baj. Az egyedüllét, a csönd pedig az élet része náluk, Indiában az erdőben tett nagy séták és energiák segítenek neki a kikapcsolódásban.

Forrás: Blikk