Delhusa Gjon 44 évvel fiatalabb menyasszonya türelmetlenkedik
2023-04-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Delhusa Gjon 25 éves szerelme, Molnár Fanni már esküvőre készülne, azonban a zenész úgy érzi, most a ceremónia nélkül is minden tökéletes a kapcsolatukban. A fiatal lány most kamerák előtt szólította fel a párját arra, hogy vegye őt feleségül.

Delhusa Gjon közel a 70-hez még mindig megállás nélkül pörög és tele van energiával. Ebben segítéségére van 44 évvel fiatalabb kedvese, Molnár Fanni is, akivel már tíz éve, hogy egymásra találtak. Az esküvő gondolata többször is felmerült kettejük között, de legutóbb a zenész úgy nyilatkozott, hogy azért nem akarja elvenni a párját, mert fél tőle, hogy a gyűrű és a papír sok mindent megváltoztatna a kapcsolatukban. Elmondása szerint most annyira tökéletes összhangban vannak, hogy ezt nem kockáztatná.

Úgy tűnik, Fanni azonban nem így gondolja, és már epekedve várja, hogy mikor kezdheti el szervezni végre a nagy napot. Az Ütős ötösben, amikor szóba került a téma, kamerák előtt vallott Till Attilának arról, milyen érzései vannak a házassággal kapcsolatban.

Valamikor egyszer... Már 10 éve tervben van. Ha szeret, ha nem, házasodni fog!

–jelentette ki határozottan a 25 éves lány a TV2 műsorában, aki úgy tűnik, már nagyon-nagyon szeretne Delhusa Gjon felesége lenni.