Dárdai Blanka a Juniorral való kapcsolatáról vallott
2022-11-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Noha néhány hónapja már nyílt titok, hogy L.L. Junior kislánya édesanyjától, Körtvélyessy Kingától való szakítása után újra boldog Dárdai Blanka oldalán, a szerelmesek csak néhány nappal ezelőtt vállalták nyíltan a kapcsolatukat.

Most azonban a Brenka művésznéven fellépő Dárdai Blanka Instagram oldalán beszélt nyíltan a Junior iránt táplált érzéseiről. A fiatal énekesnő leginkább azoknak a fanyalgó kommentelőknek üzent, akik mindössze a 18 évnyi korkülönbséget látják a kapcsolatukban. "Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat. Én 5 percnél többet nem tudok más életével törődni, de ez én vagyok és most pont azért vagyok itt, hogy az olyan emberek kommentjeit emésszem, akik nem olyanok mint én.

Életemben először olyan ösztönösen vagyok boldog, hogy arra szavak nincsenek. Ez pont az a boldogság, ami azért nem hiányzott az életemből eddig mert fogalmam sem volt róla, hogy létezik. Ezt semmilyen rosszindulatú komment nem tudja elvenni tőlem. Itt csak néhány kép van, amit láttok, de a hétköznapjainkat, szavainkat, éjszakáinkat, ígéreteinket, vitáinkat, beszélgetéseinket nem. És ezt könyörgöm, ne felejtsétek el. Könnyen törtök pálcát a fejünk felett ,hiszen csak a 18 év korkülönbséget látjátok és görcsösen ragaszkodtok a véleményetekhez amit egy kép alá szerettek sokszor 86szor leírni. Tökre unalmas és mindig az van bennem, hogy az idő majd bizonyítja és talán majd megértitek/elengeditek. Ezért könnyedén el tudom engedni ezeket a gonosz megjegyzéseket – írta bejegyzésében L.L. Junior kedvese, aki azt is sietett tisztázni, hogy a gonoszkodó kommentekkel ellentétben a kapcsolatuk nem arról szól, hogy valamelyikük is csupán kihasználná a másikat.

„Nagy alázattal kérlek titeket, hogy ne elemezzétek, hogy a mi kapcsolatunkban melyikünk használja ki a másikat, ne hozzatok fel pro-kontra érveket, mert a közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen felesleges minden próbálkozás. Egy ivásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellé rendelt viszonyban (!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. Most megkaptuk egymást a Jóistentől és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát” – hívta fel rá követői figyelmét Dárdai Blanka.