Dallos Bogi lánybúcsút, Puskás Peti pedig legénybúcsút tartott
2021-08-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A leánybúcsújáról jelentkezett be Dallos Bogi, akinek szerelme Puskás Peti még év elején kérte meg a kezét. A pár 2019 őszén az X-Faktor zsűriszékében ülve talált egymásra, akkor sokan kritizálták a kapcsolatukat, de ők rácáfoltak a negatív kommentelőkre, és úgy tűnik hamarosan hivatalosan is összekötik az életüket.

- El sem hiszem, hogy ezt írom, de üdv nektek a LÁNYBÚCSÚMRÓL! Köszönöm az én csodálatos barátnőimnek, anyukámnak, családtagjaimnak, hogy ezt a csodálatos estét megszervezték nekem. Sosem feledem - írta Bogi az Instagramon, ahol egy fotósorozatot is posztolt a lánybúcsújáról.

Közben Puskás Peti pedig a legénybúcsújáról csekkolt be:

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Peter Puskás (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés


- Köszi srácok a felejthetetlen legénybúcsút, a kakaószertartással, a sörponggal , a vegán grillezéssel, az éjszakai túrával az erdőben és legfőképpen, hogy együtt élhettük meg mindezt a fesztivál hangulatot fesztivál nélkül! Azt hoztuk a sok-sok közös emlékkel! - írta az énekes a posztjához.

Közben Rácz Jenő felesége, Gyuricza Dóri is kitett egy kedves fotót barátnője lánybúcsújáról.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rácz-Gyuricza Dóra (@gydorejj) által megosztott bejegyzés


- Bogicám asszonnyá lesz - írta a friss feleség. Bogiék egyébként ott voltak Gyuricza Dóra és Rácz Jenő esküvőjén, ők néhány héttel ezelőtt mondták ki a boldogító igent, ráadásul Bogi volt Dóri egyik koszorúslánya is. A párok még a Nyerő párosban ismerkedtek meg, azóta ápolnak szoros barátságot egymással.

Forrás: Blikk