Czippán Anett kisfia meglepően nyilatkozott
2017-06-03  /  Szerző:   /   Szerelem Czippán Anett kisfia meglehetősen korai érettségéről tett tanúbizonyságot a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban. Mindenki csak ámult, amikor Olivér megszólalt.Habár Olivér csupán hatéves, mégis, korához képest igen éretten gondolkodik. Édesanyja szerint azért, mert olyanokat is megoszt vele, amiket más szülő ilyen korban még nem szokott.

- „Szeretem bevonni a napi rutinomba, persze csak olyasmikbe, amelyen nem érintik rosszul a lelkét, amelyek nem okoznak neki feszültséget. Felnőttként kezelem, talán ezért is fogalmaz úgy, ami szokatlan egy kisgyerek szájából.”

Egy pillanatra mindenki szava elakadt, mikor Olivér Ördög Nóra arra a kérdésére felelt, hogy mit tart a legromantikusabbnak édesanyja cselekedetei közül. A kisfiú azt válaszolta: amikor „megszült engem”.

Olivér érettségét az is bizonyítja, hogy elvált szülők gyermekeként boldognak szeretné látni szüleit. „Azon ügyködik, hogy mindenki megtalálja a szerelmet, és senki ne maradjon egyedül” - mondja a sztár.Kapcsolatuk egyre szorosabbá válik: „Egyre jobban kötődik, egyre jobban bújik hozzám. Mostanában minden este átölel, és úgy alszunk el, hogy azt mondogatja, mennyire szeret.” – meséli Anett.

- „Élvezem, hogy bárhová el lehet vele menni. Talán túl sok is a program számára, de alighanem így lesz kellően nyitott a világra (...) Meg szokott nézni a tévében, és még bírál is, ha nem tetszik neki valami" - árulta el Anett a Story-nak.

Forrás: Blikk