Curtis váratlanul elhagyta az országot
2024-01-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Curtis elutazott, hogy kipihenje a 2023-as év fáradalmait. A népszerű rapper a repülőn ülve csekkolt be a közösségi oldalán. Az is kiderült, hogy a Dominikai Köztársaság az úti cél.

Márton András kiborult Vidnyánszky Attilára lemondásának visszavonása miatt: „A hatalmához hozzászokott a magyar színházi élet,

„2 hét pihenő a rengeteg meló utàn… Hálás vagyok mindenért” – írta a posztjában a zenész.

Az nem derült ki a bejegyzésből, hogy Curtis kivel kelt útra, de valószínűleg a párja, Barnai Judit is vele tartott, akivel már együtt is élnek, és a házasság, valamint a gyerekvállalás is a terveik között szerepel.

Itt nézheti meg a teljes bejegyzést:

Curtisnek egyébként mozgalmas éve volt 2023, hiszen a The Voice-ban mint coach kellett helytállnia, a Nyerő Párosban pedig győzedelmeskedtek a párjával, de az év végére még az RTL nagy sikerű műsorát, a Sztárboxot is vállalta. A tévés szereplések mellett azonban rengeteg fellépése is volt a rappernek.

Érdekesség, hogy Curtis és Majka 2024-ben már mindketten az RTL csapatát erősítik. Decemberben bombaként robbant a hír, hogy Curtis egykori zenésztársa 16 év után visszaigazolt az RTL-hez, ám az egyelőre nem derült ki, hogy milyen műsorokban kap majd szerepet.

Tudtam én, hogy hiányzom! Sok sikert, faszi!

– reagált akkor a hírre a rapper Majkának a közösségi médiában.