Curtis megcsalta várandós párját
2021-04-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Széki Attila, azaz Curtis és Kriszti sokáig igazi álompárnak tűntek, még a rapper rajongói is úgy gondolták, ez a kapcsolat lehet az, ami gyökeresen megváltoztatja kedvencük életét, arról nem is beszélve, hogy közös gyermekük is született, akiért mind a ketten teljesen oda vannak.

 

Kriszti azonban a Story Magazin megkeresésére elárulta, hogy Curtis a kapcsolatuk alatt egy másik életet is élt, erre pedig a párja éppen akkor jött rá, amikor Donival volt terhes.

„Már úton volt a kisfiunk, amikor tudomást szereztem a hűtlenségéről. Amikor először szembesítettem, letagadta, ám olyan konkrét információk jutottak a birtokomba, hogy aztán ő is belátta, nincs értelme ködösítenie. Pár hónapig még próbáltam elfogadni az elfogadhatatlant, de végül olyannyira megmérgezte a kapcsolatunkat a félrelépés, hogy úgy döntöttem, új életet kezdek” – mondta az édesanya, aki ezek után fontosnak tartotta leszögezni, nem Curtis, sokkal inkább ő volt az, aki a történteket követően véget vetett a házasságnak.

„Nem vagyok elhagyott feleség! Persze, nem mintha bármilyen jelentősége lenne, de én döntöttem a válás mellett. Pár héttel ezelőtt a válókeresetet is beadtam, felkerestem egy ügyvédet és már elindítottuk a folyamatot. Bár sosem hittem, hogy ez lesz a vége, álmomban nem gondoltam volna, hogy ide jutunk, mégis olyan, mintha egy rossz szappanoperába csöppentem volna” – magyarázta Kriszti.

Forrás: Blikk