Csuti elárulta, milyen elvárásai vannak egy kapcsolatban
2022-03-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Csuti a Kulcsár Edinával való viharos szétválása után jelenleg egy hotelben lakik, de hamarosan új fordulatok következnek az életében. Állítása alapján már készen áll a randizásra is, ezzel kapcsolatban pedig érdekes dolog derült ki az üzletemberről.

 

Egy kérdezz-felelek során az Instagramon válaszolt a követői kérdéseire, melyek közül így hangzott az egyik: "sikerült túltenned magad már a nehezén?". Jött is rá a válasz, miszerint úgy gondolja, hogy igen, de mivel még sosem volt hasonlóban része, így nem lehet tudni. Fény derült többek között arra is, hogy egy kapcsolatban szerinte milyen arányban és kinek kell állnia a randikat.

"Páros hetente 70-30% a férfi javára, de minden második pénteken a nő fizet!"- árulta el, mire kell majd számítania az esetleges jövendőbeli kiszemeltjének. Kiemelte: ha szükségszerű lesz, meg fogja mutatni az új párját is a nyilvánosságnak.

Csuti elmondása alapján gondolkodott már a könyv íráson is, hiszen az elmúlt időszakban nem mindennapi dolgok történtek vele, így lenne mit papírra vetnie. Többen voltak kíváncsiak arra, hogy vajon mikor lesz kész majd a lakása, ahova már egyedül fog beköltözni, és új lappal kezdhet. Előre láthatóan júliusban, vagy augusztusban már a vadiúj otthona kényelmeit élvezheti.

Forrás: Blikk