Csősz Boglárka nem kér pénzt a férjétől
2021-03-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A luxusfeleségként megismert Csőcs Bogi már kamaszként a saját lábára állt és korán elhagyta a családi fészket. A gyönyörű asszony azóta is független, határozott és magabiztos nőnek tartja magát. A Bestnek adott interjúban elmondta, bár egy dúsgazdag férfihoz ment feleségül, kőkeményen megdolgozik a saját vagyonáért.

 

"Bár megtehetném, hogy hátradőlök, és hagyom, hogy eltartson a férjem, de az nem én lennék. Ahhoz túl sok ambíció és tettvágy szorult belém. Számos vállalkozást tartok a kezemben, amihez semmi köze Buraknak. Ilyen volt, amikor török mérnökökkel fejlesztettünk ki szennyvíztisztító berendezést, de importáltam magyar kozmetikai termékeket török szállodákba, legutóbb pedig itthon az építésztechnikus testvéremmel kifejlesztettünk egy világszinten egyedülálló vírusmaszkot, és még sorolhatnám" - büszkélkedett el érdemeivel Bogi, aki befektetéseihez inkább hitel után nyúl ahelyett, hogy férjétől kérne pénzt.

Elmondta, a török üzleti szférában sok falba ütközött csak azért, mert nő - ám muszlim férje semmiben nem korlátozza őt. Mint hozzátette, Burak az intelligenciájába szeretett bele, és soha nem kérte tőle, hogy maradjon otthon és legyen kizárólag feleség, illetve anya.

 

Bogi elárulta, a munka kitölti életüket, emiatt nem született még gyermekük sem. Mint mondja, ők így is egy család, és hivatásuk által hasznosnak érzik magukat. Külön üzleti utakat járnak, azonban férje a családfenntartó.

"Nála a férfi egyet jelent azzal, hogy például sosem hagy fizetni. Nem fordulhat elő olyan, hogy egy étteremben ne ő kérné ki a számlát, hogy egy utazás során én vegyem meg a repülőjegyet, vagy hogy az otthonunk fenntartásába beszállhatnék. Ez mind az ő dolga, ezzel azért sem vitázom, mert szívesen teszi. Imád a tenyerén hordozni, ami nekem hihetetlenül jól esik" - mondta.

Hozzátette, bár közös kasszán vannak, ő maga is jól keres. Férje a bázisa, aki olyan stabilitást jelent életében, hogy mellette nyugodtan szárnyalhat.

Forrás: Blikk