Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolatuk nehézségeiről vallottak
2021-03-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nyolc éve tartó kapcsolatuk mélypontjára ért Csobot Adél és Istenes Bence, legalábbis erről vallottak nemrégiben az Életünk története című műsorban. A sztárpár kendőzetlen őszinteséggel mesélt a kettejük között lévő távolságról, ellentétekről, így a Story magazin most arra kereste a választ, a forgatás óta eltelt időben sikerült-e rendezniük a közéjük álló dolgokat.

 

„Egy műsor nem változtatja meg a kapcsolatunkat, de olyan gondolatokat elindíthat, amelyek új felfedezésekhez vezethetnek. Visszagondolva, nagy hatással volt ránk ez az élmény” – kezdte Adél, aki arra is rádöbbent a felvétel után, mennyire képes az ember túldramatizálni egy-két dolgot, ami később, visszatekintve már egyáltalán nem is lényeges.

„Szerintem ez minden mélypontnál, nehézségnél így van, de fontos, hogy tanuljunk belőle” – értett egyet párjával Istenes Bence, hozzátéve: utólag ők is meglepődtek, mennyire kitárulkoztak Friderikusz Sándor előtt.

Nyolc év nagy idő együtt, el kellett gondolkoznunk, hogyan tovább. A kapcsolatunkat is át kellett gondolnunk, de első sorban saját magunkat kellett újradefiniálnunk. Sokat tanultunk ebből az időszakból, egészen más emberek vagyunk, mint akár csak egy évvel ezelőtt.

Ebben közrejátszott többek között a műsorvezető idegösszeroppanása is, amely során Adél végig mellette volt, támogatta őt, és ugyan elmondása szerint nagyon megviselte Bence rossz lelki állapota, ez őt is a saját életének rendbetételére késztette. Mint kiderült, a kettejük közötti folyamatos fejlődés ellenére azonban van, amiben nem tudtak még megegyezni: például hogy Németországban vagy Magyarországon folytassák életüket.

„Szerettünk volna egy nyugodtabb, kiszámíthatóbb rendszerben élni, van két kicsi gyerekünk, a legfontosabb az ő jövőjük. Persze azért ott volt bennem a vágy is, persze azért ott volt bennem a vágy is, hogy újra dolgozhassak, és ezt a kinti lét megnehezítette. Megpróbálok a lehető legügyesebben lavírozni, jól beosztani, mennyit dolgozom, és mennyit vagyok a gyerekekkel” – vette vissza a szót Adél, de persze, a szerelme is hasonlóan vélekedik fiaikról.

„Szerintem mindenki megfogadja, hogy azokat a hibákat nem fogja elkövetni a saját gyerekeivel, amit vele tettek a szülei. Ez nálam is így van, úgyhogy én más hibákat követek el. De az biztos, az egyik legfontosabb dolog az életemben, hogy a fiaimnak boldog hátteret biztosítsak” – mondta Bence.

Forrás: Blikk