Csobot Adél az anyaság nehézségeiről vallott
2019-03-23  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Csobot Adél mindig is fiatalon akart anyává válni, és 24 éves korára ez már kétszeresen is sikerült neki. Ám neki is meg kell küzdenie az ezzel járó nehézségekkel.Istenes Bencével közös gyermekeik, a hat hónapos Ádin és a kétéves Nátán rengeteg örömet adnak szüleiknek, ám az énekesnő nem tagadja, vannak nehéz pillanatok is az életükben. Ugyanis két lurkó mellett kevesebb az idő egymásra a párjával, sőt, viták is előfordulnak.

– Sokszor gondolok arra a lányra, arra az Adélra, aki a gyerekeim születése előtt voltam, vagy arra a férfira, aki Bence volt életünk két legnagyobb ajándéka előtt. Vágyom olyan felelőtlen és igazán szabad pillanatokra, amelyeket akkor éltünk meg közösen – írta a csalad.hu oldalon vezetett blogjában Adél.– Bevallom, előfordul, hogy nincs türelmünk egymáshoz Bencével. Ennek pusztán olyan egyszerű okai vannak legtöbbször: hogy elfogy az energiánk, fáradtak vagyunk, de közben nagyon vágyunk arra, hogy minőségi időt tudjunk együtt tölteni. Ebben a már új, anyai énemben kell megtalálnom a lehetőségeket arra, hogyan éljem meg a nőiességemet. Szeretnék magamban és Bencében is felfedezni új értékeket. Ezekbe kapaszkodva pedig átlendülni a néha nehezebb időszakokon… Együtt, közös erővel.

A népszerű tévés ezek után a Blikknek maga is elismerte, néha bizony nem könnyű a családi életük.

– Rettentően hiányoznak a spontán programok, hiszen, ha megyünk valahova, mindent meg kell előre tervezni, majd utána százszor átszervezni, igazodni a gyerekek alvásához, evéséhez. Amikor pedig lenne pár szabad percünk kettesben, akkor – ahogy Adél is írja – jellemzően bezuhanunk az ágyba, olyan fáradtak vagyunk. Bármennyire is próbálunk figyelni arra, hogy kettesben is töltsünk időt, a két gyerek és a munka mellett ez szinte kivitelezhetetlen, csak pár havonta tudunk elmenni Adéllal vacsorázni, arra pedig már nem is emlékszem, hogy moziban mikor voltunk legutóbb.De Bence szerint a konfliktusokat közösen próbálják megoldani.

– A vitákon gyorsan túllendülünk, köszönhetően nekem... De viccet félretéve: szerencsére sokat és nyitottan kommunikálunk egymással, így nincs olyan probléma, amit ne tudnánk megbeszélni.

Bence vezette az RTL Klub reality műsora, a Survivor legutóbbi két évadát, ám a harmadikat már nem vállalta. Ugyanis Bence a munkája miatt eddig is sokat volt távol a családjától, és a forgatások miatt további nagyjából két hónapot kellett volna nélkülük töltenie, ezért inkább pihenőt kért a csatornától.Forrás: Blikk