Csepregi Éva egyelőre nem vágyik a szerelemre
2018-09-29  /  Szerző:   /   Szerelem Azt pletykálják, újra van valakije Csepregi Évának, most viszont tiszta vizet öntött a pohárba. Vallomása szerint, élvezi a szabadságát, egyelőre pedig nem vágyik a szerelemre.A 65 éves énekesnő utolsó kapcsolata 15 év után ért véget. Nemrégiben azonban olyan pletykák kezdtek keringeni, miszerint két év után újra rátalált a szerelem. Ezt azonban ő maga cáfolta meg.

„Nem tudom igazán megfejteni, miért pletykálnak rólam ilyeneket, mert én magam sem szeretek az érzelmekkel játszani, ez nekem szent dolog. Nem szoktam füllenteni, ha lenne valaki az életemben, megmondanám!”

A Neoton énekesnője úgy érzi, már nem akar mindenáron partnert maga mellé, soha többet nem köt csak azért kompromisszumot, hogy legyen mellette valaki. Persze, ha szembe jönne a lelki társa, nem mondana nemet. Elmondása szerint attól még, hogy egyedül van, egy percig sem magányos: rengeteg barátja van, de azt az időt is élvezi, amit egyedül tölthet. Olvas, filmet néz, szívesen utazgat.„Egy nehéz váláson vagyok túl, és még élvezem, hogy egyedül vagyok, a magam ura lehetek. Nem szeretném most lekötni magam. Még idő kell, hogy begyógyuljanak a sebek.”

Ráadásul egy igazán mozgalmas időszakot tudhat maga mögött az énekesnő. Túl van egy költözésen, eladta a 320 négyzetméteres házát, amit egy kisebb lakásra cserélt. Nyáron a zenekarral járta az országot, most pedig az Arénában lévő koncertre készülnek.

„Szóval elfoglalom magam, igazán nem kell sajnálni azért, mert nincsen párkapcsolatom” – mondta a Neoton énekesnője.Forrás: Blikk