Családias lagzit tervez Debreczeni Zita
2017-01-16  /  Szerző:   /   Szerelem Egyszerű, családias lagzit tervez Debreczeni Zita és Gianni. A pár Olaszországban mondja ki hamarosan a boldogító igent.

Régimódi, igazi nagycsaládos, hajnalig mulatós esküvőt tart majd Debreczeni Zita és Gianni Anioni. Az étteremtulajdonos még csak novemberben jegyezte el a fotós-modellt, de a menyasszonynak máris megvannak a konkrét elképzelései a nagy napról. Bár Zita nem volt az a kislány, aki jó előre megtervezte élete legfontosabb napjának minden részletét, ahogy gyűrű került az ujjára, őt is hamar elkapta a szervezési láz. A Joy magazinnak adott interjújában pedig végre azt is elmesélte, miként képzeli el a férjhez menetelt.– Az biztos, hogy nem lehet semmi rózsaszín az esküvőn, mert akkor elfutok. Egy nagyon egyszerű, családias esküvőt tervezünk, már amennyiben egy olasz–magyar esküvő az lehet. (…) Maga a ceremónia Olaszországban lesz, és bár a ruhámról babonából nem szeretnék túl sokat elárulni, de azt azért elmondhatom, hogy nagyon letisztult kreációt szeretnék – mesélte Zita a magazinnak, ahol azt is elárulta, mivel az olaszok nagyon vallásosak, nekik is keresztény szertartás szerinti esküvőjük lesz.

– Néhány magyar szokást is tartani fogunk, lesz valami új, valami régi, valami kölcsön és persze kék is. Az ételek tekintetében is vegyes lesz a kínálat, lesznek olasz és magyar fogások is – mondta Zita, aki jelenleg Mexikóban előnászutazik Giannival, még a telefonjukat is kikapcsolták ez időre.Zita egyébként nem csak az esküvőről beszélt, a lánykérés részleteit is megosztotta. – Gianni igazi hagyománytisztelő férfi, így mivel édesapám már nem lehet közöttünk, a bátyámtól kérte meg a kezemet, aki örömmel adta áldását ránk. Olaszországban voltunk egy kisebb, családias csapattal pihenni, és épp a konyhában vacsorát főztem, amikor Gianni egy Mickey Mouse-os nadrágban féltérdre ereszkedett, és feltette a nagy kérdést. El sem akartam hinni, ami történik, de persze azonnal örömmel mondtam igent – magyarázta a modell.

Gianni még néhány héttel a gyűrű felhúzása előtt azt nyilatkozta a Borsnak, ő nem siettetné ezt a folyamatot, inkább Zitára bízza a döntést, hogy lesz-e esküvő vagy sem. – Nem beszéltünk még házasságról. Annyira jól elvagyunk most, de nem félek attól, ami lesz. Ha lesz házasság, lesz, ha lesz gyerek, lesz, én nem teszek ellene – mondta akkor a Borsnak Gianni.Forrás: Bors