A csábítás tudománya: 5 tipp, hogyan válj ellenállhatatlanná csupán öt perc alatt
2017-05-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Tudtad-e? Szeretsz a középpontban lenni és felkelteni a körülötted lévő összes férfi figyelmét? Alábbi cikkünkből megtudhatod, miként válhatsz ellenállhatatlanná csupán öt perc alatt. Meglátod, nem szükséges az, hogy tökéletes alakod vagy hibátlan jellemed legyen, bármikor kedvére lehetsz a körülötted lévőknek. Ehhez csak arra van szükséged, hogy tisztában légy az erősségeiddel és adottságaiddal, és ne félj megmutatni őket!

1. A humor szexi

Felmérések alapján, a nőknek olyan férfiak tetszenek, akik megnevettetik őket, a férfiaknak pedig olyan nők jönnek be, akik értékelik a minőségi humort. Azok a személyek, akiknek a humorérzéke fejlettebb, nagyobb eséllyel találják meg a számukra legmegfelelőbb partnert. Miért szexi a humor? Úgy tartják, a humor az intelligenciával van összefüggésben, ezért ne félj gyakrabban mosolyogni és nyitott lenni a viccelődésekre.

2. A nyitott személyiség vonzó

Kutatók szerint, azokat a személyeket, akik nyitottak, sokkal bátrabban meg lehet szólítani, sokkal könnyebben szóba lehet velük elegyedni, ezáltal nekik sokkal nagyobb az esélyük arra, hogy megtalálják a szerelmet. Egy kutatásban több férfit megkértek arra, meséljék el, mi vezette rá őket arra, hogy megszólítsanak egy nőt. A férfiak többsége azt válaszolta, hogy sokszor a nő biztató viselkedése és nyitottsága vezette rá őket arra, hogy megszólítsák őt. Ha viselkedéseddel is kimutatod azt, hogy tetszik neked egy férfi, sokkal nagyobb esélyed lesz arra, hogy a férfiak vonzónak találjanak és kezdeményezzenek nálad.

3. A beszélgetés fontos

Arthur Aron, egy pszichológus professzor a New York-i Egyetemről azon a véleményen van, hogy az emberek kevesebb, mint egy óra alatt, erős kapcsolatokat is ki tudnak alakítani egymással. Minden beszélgetés fontos, a nők is és a férfiak is sokkal jobban megismerhetik egymást, ha különböző élettapasztalatokat mesélnek el egymásnak. A pszichológus professzor úgy véli, hogy 36 kérdés feltevése bőven elég ahhoz, hogy jobban megismerjünk valakit. Azok az emberek, akik részt vettek ebben a 36 kérdéses kutatásban, egy sokkal erősebb, szorosabb kapcsolatot tudtak kialakítani egymással rövidebb idő alatt, mint ahogyan azt a normális élethelyzetben, hosszabb időn keresztül megtehették volna.

4. A személyiség a legnagyobb erény

Szeretnéd megtudni, hogyan válhatsz ellenállhatatlanná csupán öt perc alatt? Tudd meg, hogy a személyiség a legnagyobb erénye egy embernek, ezáltal ne félj használni a személyiségedet a saját érdekedben. Kutatók szerint, minden nőnek spontánnak, okosnak, vidám természetűnek kell lennie, aki mindig figyel a részletekre. Egy kutatás során, több férfit is megkérdeztek arról, hogy milyen tulajdonságot tartanak a legellenállhatatlanabbnak egy nőben. A férfiak többsége azt válaszolta, hogy olyan nőket tartanak vonzónak, akiknek kellemes személyisége van.

5. Az érzelmek segítenek a csábításban

Kutatók szerint, a férfiakat azok a nők vonzzák, akik erős érzelmeket tudnak kiváltani belőlük. A férfiak szeretnek beleszeretni abba, ahogyan egy nő velük viselkedik. Persze, a külcsín is számít, de azok a nők, akik nagyon fejlett érzelmi intelligenciával rendelkeznek, sokkal nagyon eséllyel tudnak elcsábítani egy férfit. A férfiak szerint, az érzelmek ragályosak, ők pedig szeretik azt, ha a meghódítani kívánt nőhöz hasonló élettapasztalataik lennének.