Britney Spears szerelmes
2017-05-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Britney Spears, ahogy a sztárok többsége, nem túl szerencsés a szerelemben, miután mesébe illő románcának vége lett Justin Timberlake-kel, az út már csak lefelé vezetett pár órás vegasi esküvőkön és botrányokba fulladt válásokon keresztül a teljesen lemondásig.Azért a Kevin Federline-nal kötött házasságának voltak jó oldalai is, például született két gyönyörű fia a frigyből. Úgy tűnik azonban, hogy az utóbbi időben igencsak összeszedett Britney-t végre a szerelem is megtalálta háttértáncosa, Sam Asghari fitneszmodell személyében.Az elmúlt félévben, főleg a kapcsolatuk elején, nem igazán lehetett eldönteni, hogy csupán nagyon jó barátságról, vagy annál többről lenne szó. Bár többször felbukkantak egymás közösségi oldalain, konkrét jelét annak nem igen láttuk, hogy milyen viszonyban is vannak egymással. Persze, az utóbbi időben már teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy Britney nemcsak a hétköznapi problémáit beszéli meg Sammel, hanem valójában abszolút egymásba zúgtak.

Miután Britney nemrég tért haza hawaii vakációzásából a fiaival, Malibu tengerpartján kapták őket lencsevégre kézen fogva!

Egyébként ők maguk is kiposztolták ugyanazt a fotót Instagramra, amivel most már egyszer és mindenkorra bebizonyosodott, hogy ők igen, egy pár.Forrás: Glamouronline