Cookyék felkészülten várják babájuk születését
2018-01-22  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Cooky (48) már nagyon izgatott, ugyanis kedvese, Debóra (21) minden perces kismama.A lemezlovas elárulta a Blikknek, hogyan telnek a babavárás utolsó pillanatai otthonukban.

– Bár február elejére van kiírva Debóra, az orvosok azt mondták, bármelyik percben megindulhat a szülés – mesélte a Blikknek Cooky, aki elmondta, hogyan készülnek a nagy pillanatra.

– Egy hete már összecsomagoltuk a bőröndöt is, amit a kórházba viszünk, fel vagyunk készülve. Karácsonyra már a gyerekszoba is elkészült, nem hagytunk semmit az utolsó pillanatra. Édesanyám is ideutazott Franciaországból, hogy segítsen nekünk. Én is készenlétben vagyok, hiszen akár rádióadás közben is megszólalhat a telefonom, hogy rohanni kell, és nem is kérdés, hogy megyek – mesélte a rádiós, aki azt is elárulta, lelkileg hogyan készülnek a pici érkezésére.– Izgatottan várjuk Kevin, a kis herceg születését. Apás születést tervezünk, de bármi történhet még, egyetlen dolog számít, hogy egészséges legyen a fiunk. Jó értelemben izgulunk most, mondjuk De­bóra egy picit fél a fájdalomtól, de ez érthető. Ezt leszámítva ő egy nagyon bátor nő, aki soha nem panaszkodott a kilenc hónap alatt, és már most biztos vagyok benne, hogy nagyszerű édesanya lesz – dicsérte párját Cooky.

A francia származású DJ és kedvese közel két éve alkot egy párt, A Nagy ­Duett című műsorban ismerkedtek meg, ahol Cooky zsűritagként, Debóra pedig stábtagként dolgozott.– Már beszéltünk az esküvőről, de most a legfontosabb a pici baba, majd utána jöhet a lánykérés meg az esküvő is – mondta sejtelmesen Cooky.

Cooky a Családok éve buliján keverte a zenét a korcsolyázóknak szombat este a Városligeti Műjégpályán, utána pedig egy másik szórakozóhelyen dolgozott hajnalig. Állítása szerint pont ezért nem okoz majd gondot, ha a kis Kevin éjjel felébred.

– Én bagoly vagyok! Bármeddig ébren maradok, és a korai keléssel sincs problémám. Ha a kisfiam éjjel felébred, akkor én is felkelek majd hozzá, kiveszem a részem mindenből – árulta el a DJ.

Forrás: Blikk