Cicciolina elárulta, milyen férfihez menne feleségül
2020-10-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Csaknem öt évtized után ott hagyja Rómát és haza költözik Staller Ilona Cicciolina, aki két külföldi férj után most már magyar férfihez menne feleségül.

 

Minél előbb szeretne ismét Magyarországon, családjával élni Cicciolina, aki az 1970-es években vándorolt ki Olaszországba. Az egykori pornósztárnak azonban elmondása szerint nemcsak hazája, hanem a szerelem is egyre jobban hiányzik az életéből.

"Két házasságon vagyok túl. Azt szoktam mondani, nekem több nem is kell. De azért néha még álmodom arról, hogy fehér lovon eljön értem a királyfi és nem kell egyedül, a macskáimmal leélnem az életem" – mondta a Best Magazinnak az egykori fotómodell, aki azt is részletezte, hogy két válás után most már csak olyan férfi jöhet szóba nála, aki a tenyerén hordozza, elviszi moziba, színházba és az operába is.

 

"Akivel megoszthatom az életem. Két külföldi férjem már volt. Boldog lennék, ha most egy magyart találhatnék" – mondta a 68 éves Cicciolina, aki most már nem szívesen beszél egykori férjeiről, inkább az édesanyjáról szeretne többet mesélni, hiszen részben ő az oka annak is, hogy az öt évtizedes olasz lét után szeretne hazaköltözni Magyarországra.

"Szokták mondani, az ember ott van otthon, ahol a temetőben a szerettei nyugszanak. Végtelenül klassz nő volt, csodálatos asszony, haladó szellemű. Egyáltalán nem zavarta, hogy miből élek. Szerintem még büszke is volt rám, hogy kitörtem a szegénységből. Jó pár éve elment, mégis egyre jobban hiányzik" – emlékezett vissza édesanyjára Staller Ilona.

Forrás: Blikk