Egy dal jósolhatta meg a szerelmet Bereczki Zoltánnak
2020-10-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Hiába tartja racionális embernek magát, Bereczki Zoltán mégis úgy hiszi, dalai rendszeresen jóslatokká, a jóslatok pedig valósággá válnak.

A jelenleg éppen a Sztárban Sztár műsorában zsűriként szereplő Bereczki a Best Magazinnak beszélt arról, hogy két hónap múlva, decemberben lesz két éve annak, hogy megírta Palya Beával közös dalát, a Csillagtérképet, amelyről az énekesnő már a megjelenés előtt megmondta, hogy sorsfordító lesz.

"Bea azt mondta, figyeljem meg, ez a dal, a Csillagtérkép, amelyet közösen írtunk, meghozza nekem a szerelmet. Volt ebben valami boszorkányság, mert, amit decemberben mondott, abból januárra minden valóság lett" – magyarázta a színész-énekes, aki éppen 2019 januárja óta alkot egy párt Bata Évával, a Mi kis falunk színésznőjével.Bereczki szerint ez is azt jelzi, hogy vigyáznia kell miről énekel, "a dalaim ugyanis rendre jóslatokká, a jóslatok pedig valósággá válnak".

A Sztárban sztár zsűrije elmondta, az, hogy nem hisz a jövendőmondásban és soha nem fordulna jósnőhöz azért, hogy megtudja, mit tartogat a jövője, nem jelenti azt, hogy a természetfeletti dolgok nem érintik meg. Így azt is elképzelhetőnek tartja, hogy a szerelem előre megvan írva a csillagokban.

"Miért ne gondolhatnánk, hogy vannak láthatatlan erők, amelyek egymás felé mozdítanak két embert? (...) Mindig rendkívül tudatosan irányítottam az életem, de néha bebizonyosodott, hogy rá kell bíznom magam a felsőbb hatalmakra" – mondta Bereczki Zoltán, aki szerint ennek is szerepe lehetett abban, hogy "kacskaringós" útja volt a boldogságig.

Forrás: Blikk