Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas házassági évfordulót ünnepelt
2019-11-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Különleges évfordulót ünnepelt hétfőn Catherine Zeta-Jones és férje, Michael Douglas, a színészházaspár ugyanis 19 évvel ezelőtt házasodott össze. A jeles nap alkalmából Catherine Zeta-Jones egy igen szívhez szóló levelet is kapott férje 102 éves édesapjától, Kirk Douglas-től.

Még 1996-ban talált egymásra Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas. A színésznő és a színész - akik között pontosan 25 év a korkülönbség, hiszen mindketten ugyanazon a napon, szeptember 25-én ünneplik születésnapjukat - azóta elválaszthatatlannak bizonyul. Erről árulkodik az a friss bejegyzés is, amivel Zeta-Jones jelentkezett az Instagram-oldalán, Michael Douglasszel ugyanis pont 19 évvel ezelőtt kötötte össze életét, szerelmük pedig azóta is töretlen.

"Áttáncolunk az együtt töltött huszadik évünkbe! Boldog évfordulót szerelmem. Kaptam egy igazán gyönyörű levelet is az apósomtól. Nagyon megérintett" - írta Catherine Zeta-Jones a bejegyzéshez. A második fotón a Kirk Douglas-tól kapott gépelt levél is látható, amiben Michael Douglas 102 éves édesapja azt írta: "Michael, nagyon fontos leckét tanultál meg: ahhoz, hogy házasságotok megmaradjon, muszáj engedelmességre bírnod a feleséged! Folytasd tovább azt, amit én is csinálok a feleségemmel."

Forrás: Blikk