Caramel nagy döntést hozott a kislánya kedvéért
2021-09-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Feltűnő változáson esett át az utóbbi időben Molnár Ferenc Caramel: körülbelül tíz kilótól szabadult meg. Az énekest a közelgő negyvenedik születésnapja ébresztette rá, hogy ha most nem fogja vissza a hízását, annak az egészsége látja kárát.

– Három-négy hónapja jött a gondolat, hogy jó lenne újra odafigyelni magamra. Elkezdtem megválogatni, hogy mit eszem, nem fogyasztok tejterméket, állati eredetű élelmiszert, nehéz húsokat, de péksüteményt, cukrot sem. Emellett mozgok, ha sikerül, akkor heti négyszer-ötször is égetem a kalóriákat az edzőteremben – mesélte az énekes, aki hamar megérezte a kevesebb súly áldásos hatását.

Caramel ugyanis sokat bajlódott refluxszal, amely károsítja a hangszálakat. Ezen a tudatos étkezés rengeteget segít. Jó pár évvel ezelőtt gerincsérvvel is küzdött, a fölös kilók leadása most tehermentesíti a hátát. Nem is beszélve arról, hogy a koncertezéshez, stúdiózáshoz kell a jó kondi, mint ahogy ahhoz is, hogy a nyaraláson magasba tudja emelni kislányát, Szofit.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Molnár Ferenc Caramel (@caramelmusic) által megosztott bejegyzés


– Már éreztem a derekamon a pluszkilókat, és azt is, hogy nehezebben vettem a levegőt, amikor egy-egy emelkedőn baktattam.

Caramel csak megbecsülni tudja, mekkora súlytól szabadult meg.

– Mérlegre nem állok, nekem nem a számok, hanem a forma és a közérzetem a fontos, de szerintem egy tízes lement már, és ez csak a kezdet – ígérte a zenész, aki az életmódváltása óta sokkal jobban érzi magát a bőrében.

– Azt figyeltem meg, hogy ha koncert előtt lemegyek az edzőterembe, akkor a színpadon sokkal több energiám van. Nekem a család miatt is nagyon fontos az egészségem, egy picit kevesebb kilóval is már sokkal jobban tudok játszani a kislányommal, a nyaraláson sem mindegy, hogy a tengerparton fel tudom-e dobálni a magasba, mert szeretném – nevetett a művész, aki példát is szeretne mutatni.

Forrás: Blikk