Brad Pitt végleg kitörölte az életéből Angelina Jolie-t
2018-09-11  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Több mint két évvel ezelőtt vált el Angelina Jolie és Brad Pitt, azonban Pitt azóta is próbál mindent megtenni azért, hogy amennyire csak lehet, kitörölje az életéből volt feleségét.A válás után még egy hónapig tartott a háború, amikor is Brad elhatározta, hogy nem akar tovább emlékezni Angelinára - írja a Hollywood Life.

A lapnak adott interjúból kiderül, hogy mindent eltüntetett, ami rá emlékeztette, beleértve az összes képet, ami a házában és a telefonjában volt róla. Sőt, azon filmek másolatát is, amiben együtt szerepeltek.Bradnek elege lett és végre készen állt arra, hogy tovább lépjen. Az előző hónapban Angelina azzal a váddal illette Bradet, hogy nem fizetett gyerektartást, ezért arra sürgette a bírót, hogy minél hamarabb tegye hivatalossá a válásukat. Továbbá a színésznő azzal is megvádolta Bradet, hogy nem követte a láthatási időt megfelelően.

A színész azonban nem hagyta magát, a lap értesülése szerint hamarosan elő fog állni olyan bizonyítékokkal, amelyekkel alátámasztja, hogy tényleg fizette a gyerektartást, ami több mint 1 millió dollárt jelent. Ezzel együtt megvádolta volt feleségét, hogy szándékosan hátráltatja a válási eljárást.Brad elmondása szerint, mindezek ellenére is eltökélt, látni akarja a gyerekeit és nem érez sajnálatot Angelina iránt. Helyette inkább arra koncentrál, hogy minden energiáját a munkájára és a gyerekeire fordítsa.

Forrás: Blikk