Bochkor Gábort ez borította ki legjobban az exbarátnőiben
2020-06-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Saját vendégei beszélték ki Bochkor Gábor korábbi párkapcsolatait az ATV-n látható #Bochkor című műsor adásában, melynek egyik fő témája az volt, valós-e az az állítás, hogy egy csinos nő csakis jóképű férfival jön össze.

Bárdosi Sándor és Hajdú Steve mellett Ábel Anita és Jakupcsek Gabriella voltak a #Bochkor című műsor vasárnapi szezonzáró adásának vendégei, melynek során azt is kibeszélték, vajon mennyire igaz azt állítani, hogy egy szép külsővel megáldott nő csak hasonlóan jó külsejű férfival alkot egy párt. Ezzel a kérdéssel kapcsolatban merültek fel Bochkor Gábor előző párkapcsolatai is, Ábel Anita pedig azonnal meg is jegyezte a műsorvezetőnek, hogy mindig ugyanolyan típusú, szép nőkkel volt csak együtt.

"Mindig kicsit távolságtartóbb, mindig kicsit hideg típusúbb hölgyekkel voltál együtt" - fejtette ki Ábel Anita, mire Bochkor csak annyit válaszolt, hogy pont ez a tulajdonság borította ki őt mindegyik párjában.

Ábel Anita szerint Bochkornak sosem volt olyan hangos és idegesítő barátnője, mint ő, majd a beszélgetésbe Jakupcsek Gabriella is becsatlakozott, miszerint őhozzá hasonló nővel sem lehetett együtt látni a műsorvezetőt.

"Bírnám amúgy az ilyet" - felelte erre Bochkor, aki a többiek kérdésére, miszerint miért nem jött össze soha más típusú hölgyekkel, csak annyit válaszolt, hogy nem tudja.

"Biztos beteg vagyok" - tette hozzá viccesen.

Forrás: Blikk.hu