Bochkor Gábor szakított eddig eltitkolt párjával
2021-05-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bombaként robbant a hír, hogy Bochkor Gábor szakított, noha mindeddig arról sem lehetett tudni, hogy egyáltalán kapcsolatban van. Pedig több mint két éven keresztül volt együtt a Survivor döntőjéből és A Konyhafőnök VIP-ből ismert dr. Demeter Alexandrával. Ám kapcsolatuk titok maradt, csak a legszűkebb baráti kör suttogott a nem vállalt szerelemről, a nő hiába vágyott rá, hogy ez változzon. Alexandra egyedül a Blikknek beszélt arról, a Retro Rádió műsorvezetője mellett min ment keresztül.

– Úgy érzem, mindent megtettem, hogy működjön, de semmi sem volt elég jó, és egy idő után azon kaptam magam, hogy az ő igényeit mindennel szemben előtérbe helyezem. Most megkönnyebbültem, hogy nem kell folyton bizonyítanom. Állandóan az az érzés volt bennem, hogy valamit rosszul csinálok, ezért el kell nyernem a bocsánatát. Persze, voltak nagyon szép pillanatok, főleg az elején, de kiderült számomra, hogy ez egy egészségtelen kapcsolat, ami engem megvisel – mesélte a Blikknek Alexandra, aki visszagondolva úgy érzi, nem is volt igazán boldog Bochkor mellett.

Szinte felfoghatatlan, mégis miért nyúlik ilyen hosszúra egy kapcsolat, amely ennyi szomorúságot okoz, hiszen Alexandra több mint két évig volt együtt a rádióssal, és nemrég a Blikknek úgy fogalmazott, képtelen volt kilépni a viszonyból. Dr. Csehák Hajnalka pszichológus szerint egy ilyen kapcsolat csapdákat rejthet.

– Azért nehéz a kilépés, mert az egyik fél annyira alárendelődik a másiknak – a legtöbb esetben a nő a férfinak –, hogy teljesen elveszíti az önbecsülését azzal, hogy folyton bizonyítani akart. Ez általában egy be nem záruló kör, ami úgy összeroppantja a másik önbizalmát, hogy azt érzi, nincs elég ereje kiszállni – magyarázta a szakember, aki szerint ilyen esetben segítséget kell kérni.

– Ha ez több mint két évig tart, az elég szélsőséges. Mert többnyire annyi ereje mégis kell legyen az embernek, hogy kiszakítsa magát a rossz kapcsolatból, ha sokat bántják az érzelmeit. Az ilyen esetekben jellemző, hogy a fölérendelt fél időről időre biztosítja arról a másikat, hogy szeretve van, kedves is tud lenni, ezzel próbálja visszahúzni a szakadék széléről, fenntarani a párkapcsolatot, de ez veszélyes hullámvasút.

Forrás: Blikk