Berki Mazsi először osztott meg közös képet a szerelmével
2023-09-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Berki Mazsi eddig egyszer sem tett ki a szerelmével közös képet a közösségi felületeire, most viszont a kedvese oldalán jelentkezett be Ausztriából.

Mint azt korában már megírtuk, Berki Mazsi és üzletember párjának kapcsolata olyan szoros lett, hogy egy ideje már össze is költöztek. Az édesanya így kétlaki életet él, ugyanis Budapestet otthagyva Székesfehérváron telepedett le. Van még pár dolog, ami a fővároshoz köti, de nagyrészt már vidéken tölti a mindennapjait Emmácskával együtt. Bár tudja, hogy a csiszolódáshoz idő kell, jó úton haladnak és egyre nagyobb a szerelem köztük Zoltánnal.

Szerencsére a páros mindkét tagja támogató családdal büszkélkedhet el, az anyuka elmondása szerint egyre inkább összefonódik a két oldal. Úgy érzi, a kedvese családja is befogadta őt és a kislányát és ezért nagyon hálás nekik. Boldog, amiért Emmácskával a történtek ellenére olyan családban élhetnek, amire mindig is vágyott.

A szerelmespár már sokszor járt együtt külföldön, azonban azokról az utakról Mazsi mindig csak egyedül, vagy esetleg a kislányával jelentkezett be. Most viszont világgá akarta kürtölni a boldogságát, így az Instagram-sztorijában először osztott meg közös képet a párjával, akivel Bécsbe ruccantak ki.