Berki Mazsi elárulta, miért tűnt el
2024-01-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Berki Mazsi egyre kevésbé aktív a közösségi oldalain, aminek meg is van az oka. A csinos anyuka elárulta, mi áll a háttérben.

Berki Mazsi hónapokig készült arra, hogy megmutathassa a Sztárboxban, mire képes. A befektetett munka meghozta a gyümölcsét, ugyanis könnyűsúlyban ő lett a női bajnok. Párja, Zoltán végig támogatta őt ezen az úton, majd a helyszínen szurkolt a családjával és barátaival együtt, ezért Mazsi nem titkolta tovább a kilétét, hanem többször is megmutatta, ki rabolta el a szívét. A műsor után az év fáradalmainak kipihenésére elutaztak, majd a karácsonyt, illetve a szilvesztert sem itthon töltötték.

Azóta az édesanya kevés hírt adott magáról, ugyanis alig jelentkezett be a követőihez. Csak annyit árult el, hogy Miamiban üdülnek, most viszont megosztott pár részletet az álomutazásukról a korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában.

„Több, mint három hete távol az otthonunktól. Együtt a párommal, a kislányommal és a családom egy részével. Telefont nagyon ritkán használva és élvezve az utazás minden pillanatát... így telnek most a napok és hetek nálam. Készülök Nektek több élménybeszámolóval, képekkel, videókkal és jó tanácsokkal, de most kihasználom és élvezem, hogy csak a szeretteimre figyelhetek” – árulta el, miért kevésbé aktív.