Bereczki Zoltán már túl van az életközepi válsággal
2023-07-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bereczki Zoltán mozgalmas időszak elé néz. A színész-énekes július 31-én a Szentendrei Teátrum vendége lesz Álmodozó című akusztikus koncertjével, ám közben az is kiderült, hogy túllépett az életközepi válságon.

47 éves vagyok, és már túl vagyok az életközepi válságon. Ebben az időszakban sok mindent összegez az ember: visszanéz, próbálja észrevenni, hol hibázott, hogy eddig jó irányba haladt-e az élete...

– vallotta be Bereczki Zoltán.

Bereczki Zoltán azon is elgondolkodott az elmúlt időszakban, hogy jó döntést hozott-e, amikor a zenei pályát választotta. Az énekes arra is válaszolt, hogy most vagy inkább fiatalabb korában volt rá jellemző az álmodozás.

Azt hiszem, az idő előrehaladtával egyre szentimentálisabb vagyok. Nagyon visszahatnak rám mások érzései. Mostanra eljutottam oda, hogy kezdem megérteni a magam és mások küzdelmeit

– mondta Bereczki, majd hozzátette: neki is megvannak a saját fájdalmai és veszteségei, de már túllát rajtuk.

Az énekes elmondta, hogy neki is el kellett követnie a saját hibáit, hogy ma az lehessen, aki. Bereczki egyébként egy időre kevesebb munkát vállalt a második gyermeke születése miatt, de idén nyáron már újra szaporodnak a fellépései.