Ben Affleck és exbarátnője a szakítás után is jó viszonyban vannak
2021-01-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Drámai szakításuk után továbbra is támogatja egymást Ana De Armas és Ben Affleck, akinek elhanyagolt kinézete, beesett arca ugyanakkor azt sugallja, nincs túl a szerelmi bánaton.

Megmaradt a jó viszony Ben Affleck és exbarátnője, Ana De Armas között, állítja egy bennfentes, aki közel áll az egykori szerelmesekhez. Úgy tudni, a kétszeres Oscar-díjas színész és a tőle 16 évvel fiatalabb kubai színésznő úgy döntött, nincs értelme a haragot tartani, váratlan és friss szakításuk után jó barátságot ápolnak egymással - írja a Female First. Ami talán jól is jöhet Afflecknek, hiszen nehezen tudná tagadni, mennyire megviseli a szingli élet: a napokban a lesifotósoknak is sikerült megörökíteniük a színészt, aki nagyon úgy tűnik, az összeomlás szélén áll, rajongói szerint nem kellhet neki sok ahhoz, hogy visszatérjen káros szenvedélyeihez, így az alkoholhoz.

Affleck és barátnője tíz együtt töltött hónap után szakított, de továbbra is kiállnak egymás mellett.

"Ben és Ana barátok maradtak, támaszt nyújtanak egymásnak, továbbra is sokat beszélnek. Ben rengeteg időt tölt a gyerekeivel, és azon dolgozik, hogy jobb ember legyen" - magyarázta a People magazinnak egy bennfentes.

Forrás: Blikk