Ben Affleck elköltözött Jennifer Lopeztől, eladják az álomotthonukat is
2024-05-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nem működött Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata, így a sztárpár hamarosan megválik a közös otthonától is.

Igazi álompárnak számítottak, de nagyon úgy fest, hogy alig két évvel az esküvőjük után válik Ben Affleck és Jennifer Lopez. Az A-listás sztárpár kapcsolata olyan mélypontra került, amelyből már nem látják a kiutat. A két színész húsz év után talált ismét egymásra, és rengetegen szurkoltak, hogy ezúttal jól működjenek együtt, de valahol ismét félresiklottak a dolgok.

Ben jelenleg A könyvelő című akcióthrillere második részét forgatja Los Angelesben, míg JLo New Yorkban dolgozik. A színész már elköltözött az énekesnőtől, így véglegesnek tűnik az elválás. A Mirror forrásai szerint március végén látták utoljára együtt a párost, amikor New Yorkban ebédeltek. Egy bennfentes elárulta, hogy rövidesen a luxusvillájukat is eladják, amire két éven keresztül vadásztak, és ahová egykor boldogan költöztek be. Affleckről a következőket mondta az informátor:

„Most a munkájára és a gyerekeire koncentrál. Ben már elköltözött, és valószínűleg el kell adniuk álmaik házát, amelyet két évig kerestek. Soha nem fog megszűnni a szeretetük egymás iránt, de nem tudnak egymáshoz alkalmazkodni” – jelentette ki.

Jennifer Lopez és Ben Affleck a közös otthonukat tavaly vették Beverly Hillsben. Az összesen 60.850.000 dollárba kerülő luxusvilla 3500 négyzetméteres, modern birtok a Wallingford Drive-on, a Benedict Canyon Drive közelében, s 12 hálószobával, 24 fürdőszobával és egy 12 autós garázzsal rendelkezik.