Bella Thorne vigasztalja Justin Biebert
2018-03-19  /  Szerző:   /   Szerelem Justin Biebernek úgy tűnik, sikerült rövid időre elfelejtenie szakítását Selena Gomezzel.

Néhány héttel ezelőtt úgy tűnt, hogy Justin Bieber és Selena Gomez kapcsolata erősebb mint valaha, az énekesnő még a családjával is képes volt szembeszállni a fiú miatt, mostanra azonban úgy tudni, újra szakítottak. Kapcsolatuk mindig is a hullámvölgyekről volt híres, kisebb szünetek után mindig visszataláltak egymáshoz és mindig újrakezdték.Úgy tudni, ezúttal Selena döntött úgy, hogy szünetre lenne szükség a kapcsolatukban. Még kérdéses, hogy ez vajon meddig tart, vagy hogy várható-e egyáltalán újabb romantikus kibékülés.

Justin néhány napos szomorkodása azonban láthatóan végetért: abbahagyta a remetelétet és ellátogatott a Midnight Sun című film premierjére. A film női főszereplőjét Bella Thorne alakítja, aki nem épp a visszafogott életviteléről híres.Bella és Justin néhány barát társaságában a premier után bulizni indult, ahol az énekes és a színésznő elég jól érezte magát egymás társaságában.Forrás: Blikk