Bekötötték Naomi Watts fejét
2023-06-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Hat év után mondta ki a boldogító igent Naomi Watts, az Oscar-díjra jelölt brit színésznő. Gyönyörű menyasszonyi ruhában osztotta meg a nagy hírt rajongóival.

A világhírű színésznő, Naomi Watts, aki olyan kultikus filmekben szerepelt már, mint a King Kong, A kör, A sötétség útja vagy a 2022-ben megjelent The Watcher, 6 éve van együtt párjával, Billy Cruduppal. A Page Six információi szerint pénteken kötötték össze az életüket hivatalosan, ami után több fotón is lencsevégre kapták őket elegáns öltözetükben, új gyűrűvel a kezükön, így azonnal elindultak a találgatások. Majd egy nappal később Naomi is megerősítette a híreket, közösségi oldalán osztott meg egy képet:

Bekötötték a fejünket

– írta a közös fotó alá, amin újdonsült férjével pózol a kamerának, az öltözékükből ítélve az esküvőjük napján.

A gyönyörű színésznő sokáig szerette volna megóvni a nyilvánosság elől kapcsolatát a szintén színész párjával, Billyvel. 2017-ben kezdtek randizni, de hivatalos körülmények között csak 2022-ben jelentek meg együtt.

Az 54 éves Naominak korábbi párjától, Liev Schriebertől két gyermeke született: Sasha 15 éves, míg Kai a 14-et töltötte be.