Baronits Gáborra rátalált a szerelem
2020-10-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Baronits Gábor (31) szívét sok év szingliség után elrabolta egy szőke szépség! A sármos színész két hónapja ismerkedett meg Dr. Kiss Viviennel, akivel először az idei Glamour-gálán jelent meg nyilvánosan.

 

Igaz, a szerelmesek próbáltak a háttérben maradni, a Vasárnapi Blikknek néhány részletet elárultak a kapcsolatukról.

– Elég átgondoltan cselekszem, ha a magánéletemről van szó, és hosszú évek óta tényleg nem jelentem meg nyilvánosan női kísérővel, de ha mégis, akkor annak komoly oka van. Az ok pedig itt áll mellettem, Vivien, akivel két hónapja találtunk egymásra – kezdte a Blikknek a színész.

– Ez egy friss dolog, de közben mégsem. Létezik az az érzés, amikor az ember találkozik valakivel, és olyan, mintha mindig is ismerték volna egymást. Ez most közöttünk ilyen. Annyira természetes minden, nem kell magunkra erőltetni valami álarcot, hanem igazán mi lehetünk – mesélt Baronits Gábor a fogorvosként dolgozó kedveséről, akit a színész egy ismerősén keresztül ismert meg egy étteremben.

– Egy közös ismerősünkkel vacsorázott Vivien egy étteremben, ahová betértünk egy barátommal. Megláttam, és nem tudtam róla levenni a szemem. Aztán odamentem, és kihasználva azt, hogy a barátnőjét ismerem, elkezdtünk beszélgetni, és azóta együtt vagyunk – emlékezett vissza Gábor, akit azonnal ki is javított szerelme.

 

– Azért volt egy randevúnk! Megadta a módját – nevetett Vivien, akinek a fejében meg sem fordult, hogy esetleg Baronits Gábor ismertsége miatt nemet mondjon a randira, a színész ugyanis azonnal szimpatikus volt neki.

– Nekem ő az első pillanattól kezdve a privát, természetes ember volt, nem érdekelt, hogy ismerik – mondta Vivien, aki a gála forgatagát is jól kezelte.

– Tényleg nincs bennünk és nem is volt semmi feszengés, egyszerűen ez a kapcsolat így jó, ahogy van! – jelentette ki Baronits Gábor.

Internetes fórumokon többször nyerte már meg a legdögösebb pasikról szóló szavazásokat Baronits Gábor, aki pár hónappal ezelőtt azzal szerzett még az eddiginél is több női rajongót, hogy megmutatta kigyúrt felsőtestét. A fiatalember a karantént ugyanis testedzésre használta, igaz, korábban sem kellett szégyenkeznie. Szerepelt már félmeztelenül színdarabban, de a Csak show és más semmi című TV2-s műsorban is többször megmutatta testét az artista produkcióiban.

Forrás: Blikk