Bántalmazta volt férje Demcsák Zsuzsát
2017-03-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Négy és fél év után döntött a bíróság: bántalmazta Demcsák Zsuzsát a volt férje. Vége lett az évek óta tartó küzdelemnek, és most már hivatalosan is Demcsáknak adott igazat a bíróság volt férje, K. József állításaival szemben.

– Sírtam, amikor megtudtam – mondta a Blikknek még mindig elgyötört hangon a telefonban a Mokka műsorvezetője. Nem tagadja, megviselték az elmúlt évek. A nyilvánosság előtt kellett igazolnia, hogy családon belüli erőszak áldozata lett.– Sokan nem hittek nekem, ujjal mutogattak rám, megbélyegeztek, címlapokra kerültem a magánéletemmel és a személyes fájdalmammal, szörnyű évek vannak mögöttem. Nem érzek elégtételt, örömöt, csak megkönnyebbülést, és arra gondolok, hány hozzám hasonló nőnek segítettem a példámmal. Nem szabad eltűrni a megaláztatást, senki nem bánthat – tette hozzá. Mint mondja, pokoli nehéz volt végigcsinálnia az egészet, és bár az a rengeteg feszültség, ami ráült az elmúlt években, most felszabadult, még fel kell dolgoznia a hírt.

– A gyerekekkel is meg kell beszélnem, hogy mi történt, nem lesz könnyű nekik sem, hiszen az apjukról van szó, de együtt átvészeljük ezt – mondta a Blikk kérdésére Demcsák, akinek a legfontosabb, hogy fia és lánya minél kevesebbet sérüljön ebben az időszakban. A bíróság pénzbírságot szabott ki K. Józsefre, négyszázezer forintot kell fizetnie, amire részletfizetést kért.Forrás: Blikk