Bálint Toncsi szakított és új helyre költözött
2023-09-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bálint Antónia elegáns bőrszéket és bőrbetétes íróasztalt árult, a képekhez tartozó leírásba pedig azt írta: „költözés miatt eladó”. A manapság már a bankszektorban dolgozó volt szépségkirálynő, műsorvezető – akinek nemrég ért véget a három és fél évig tartó párkapcsolata – nem tagadta, hogy néhány hónappal ezelőtt valóban lakhelyet változtatott.

– Csakúgy, mint sokan mások, én se dobálom ki a régi bútoraimat, hiszen más még tudja azokat hasznosítani, jóval kedvezőbb áron, mint ahogyan az üzletekben meg tudná kapni. Egy raktárban van több olyan bútorom, amiket már nem használok, így természetesen eladom őket. Fájó szívvel nézek a bútoraim után, amikor viszik el, hiszen sokáig az életem részei voltak. De hoztam egy döntést. Megválok tőlük – mondta el a Blikknek Bálint Antónia, aki a lányával együtt másik lakásba költözött. – A mi szokásaink is változtak, ezért a bútorok közül többre már nincs szükség. Mindezek mellett természetesen – a mostani igényeknek megfelelően – új bútorok is kerültek a lakásba.

Az új otthon, a lecserélt bútordarabok mellett az egykori szépségkirálynő életében más is változott: több mint nyolc év után visszatért a médiába, október 2-től az RTL Nyerő Páros című műsorában lesz látható, volt élettársa oldalán.

A párjával azóta ugyan különváltak az útjaik, ám Antónia egyáltalán nem bánkódik, boldog és teljes az élete.

– A szakítás hosszú hónapok óta érett. Semmi köze a Nyerő Pároshoz. Már a forgatásokat megelőzően egyszer elváltak az útjaink, de aztán kibékültünk. A műsor ismét összehozott bennünket, ám véget ért. Visszatértünk a normális kerékvágásba, és ugyanúgy jöttek a hétköznapok, a problémák, ahogyan előtte. Szerintem, ha sok rossz van egy kapcsolatban, természetesen meg lehet próbálni helyre tenni a dolgokat, de ha nem megy, a terhet inkább le kell tenni. Ezt tettem, és megkönnyebbültem – fogalmazott Antónia, aki már csak a szépre emlékszik. – Véleményem szerint, ha egy hosszú kapcsolat véget ér, mindkét félnek meg kell gyászolni így vagy úgy, hiszen elveszített valamit az azt megelőző időszakból. Teljesen mindegy, jobban érzi e magát a szakítás után, vagy sem. Néha eszembe jutnak a szép emlékek, de tudom, miért döntöttem úgy, ahogy.

Miután a legutóbbi kapcsolata több mint három évig tartott, Antónia még nem érzi késznek magát egy újabb szerelemre, a szerettei, a barátai társasága tökéletesen boldoggá teszi.

– Egy új szerelemre egyáltalán nem vagyok nyitott. Úgy érzem, még sokáig nem állok majd készen egy új kapcsolatra. Az élet azonban furcsa dolgokat tud produkálni. Semmi jónak nem vagyok soha az elrontója, de én magam semmit nem teszek azért, hogy ismét legyen egy párkapcsolat az életemben. Eljárok az ismerőseimmel, a barátaimmal vacsorázni, ebédelni, sokat beszélgetünk. Randizni azonban nem randiztam a szakítás óta. És nem is szeretnék – árulta el Toncsi.