Balázs Pali beteljesületlen szerelméről vallott
2023-09-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Az első szerelem mindenkiben mély nyomot hagy, ami nem volt másként Balázs Palinál sem, aki a mai napig emlékszik élete első igazi szerelmére, ami végül beteljesületlen maradt.

– Hetedikes voltam és egy építőtáborban találkoztam az első szerelemmel. Akkor még esetlen kamasz voltam, ráadásul teljesen más idők jártak, mint manapság. Egy hétig csak néztük egymást, izzadt a tenyér, remegett a láb, kiszáradt a száj. Megszólítani persze, nem mertük egymást, ez a pillanat csak az utolsó este jött el. A búcsúestén, a tábortűznél elcsattant az első puszi... még csak igazi csók sem volt, de a mai napig emlékszem rá. Persze, akkor még szóba sem jöhetett ennél komolyabb, de nekünk akkor ez jelentette a mindent – emlékezett vissza Balázs Pali, aki egy új dalban idézi fel azt a bizonyos remegő érzést.

– Az a szerelem beteljesületlen maradt, hiszen másnap mindenki ment haza a táborból, ám nemrég biciklizés közben valamiért belém villant ez az érzés, sőt, már egy dal is körvonalazódni kezdett bennem, ami végül testet is öltött – tette hozzá Pali, akinek az Első szerelem című dalát szintén hallhatja majd a közönség az énekes november 18-i, budapesti 55/27 című élő zenekaros Dupla születésnapi nagykoncertjén.