Az új trendi szirupos körmök
2023-10-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

Szinte érezzük az édes gyümölcsszörpok mennyei ízét és aromáját!

Az interneten terjedő körömtrendek között az egyik új kedvencünk a szirupos köröm, amely a K-beauty, azaz a koreai szépségápolás világából érkezett hozzánk. Ez a trend az élelmiszerek inspirálta manikűrök közé tartozik, és már most az ősz egyik legnagyobb slágerének ígérkezik.

Mi is az a szirupos köröm?

A szirupos köröm olyan, mint egy finom, ragacsos édesség: csillogó, fényes és többnyire ombre hatású átmenettel rendelkezik. A trend a TikTokon már több mint 8 millió megtekintést ért el, és a Google keresések száma is egyre növekszik. A szirupos köröm nemcsak gyönyörű, de természetes hatású is, és szinte minden színben jól mutat.

Így készítsd el otthon!

Ha szeretnéd otthon megalkotni a szirupos manikűrt, először is fordíts nagy figyelmet a körömágyad ápolására, mert ez alapvetően befolyásolja a végeredményt. Akár UV-fényre kötő, akár hagyományos körömlakkot használsz, a metódus mindkét esetben hasonló.

Használj alaplakkot, majd egy zselés hatású, áttetsző színes lakkból fess fel annyi réteget, amennyit szeretnél! Úgy is megoldhatod, hogy egy normál színes lakkot keversz össze 1:2 arányban áttetsző, színtelen lakkal. A fényes hatás érdekében válassz egy igazán csillogó fedőlakkot!