Az önbizalom 4 jele, amit egy nő keres a férfiban
2023-05-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Hiába a vagyon, a megnyerő külső, vagy az elbűvölő szöveg, egy nő nem emiatt fog egy férfit jó partinak tartani, bármennyire is sokan így gondolják.

Amikor felbukkan a színen egy új jelölt, a nők általában az önbizalom jeleit keresik benne, méghozzá az alábbi 4-et.

 

1. A könnyed hozzáállás

A lazaság, könnyedség nem azonos a filmekben látott „majd szét esik, olyan laza” stílussal, aki szinte elalszik a társaságodban, vagy csak egyszerűen egy kellemetlen fráter. Sokkal inkább azt jelenti, hogy mások véleményét tisztelettel fogadja, ki van békülve önmagával és világgal. A testbeszéde árulkodó, kissé hátrahajol, miközben az egész teste nyit feléd, és odafigyel arra, amit mondasz. Az ilyen ember nem törődik mások véleményével, ha valaki nem kedveli őt, azt is elfogadja, nem áll le vele vitatkozni ezen. Nem akar a társaság középpontja lenni, de azt a tudatosságot sugározza, hogy a saját életét ő irányítja.

 

2. Gondosan ápolt megjelenés

Nem kell Brad Pittnek lennie egy férfinak ahhoz, hogy vonzó legyen egy nő számára. De az fontos, hogy odafigyeljen a megjelenésére, és a külseje azt tükrözze, hogy a lelke is rendben van. Nincs szükség drága ruhákra, nem kell minden nap a kozmetikusnál ülnie, csak legyen „egyben”. De a külső megjelenés csak akkor lehet teljes, ha a belső tulajdonságok is rendben vannak, például fontos, hogy képes legyen mélyebb párbeszédekre, bármilyen témában.


Ez is érdekelhet! – Miért ne írj le valakit örökre az első benyomásaid alapján?

 

3. Szerénység

Ez az egyik legfontosabb jellemző. Egy olyan ember, aki ellenőrzés alatt tartja azt, hogy mit mond, mit tesz, és senkit nem akar egyetlen megnyilvánulásában sem legyőzni.

 

4. Humorérzék

A lista végéről ez a Jolly Joker sem maradhatott ki, A jó humorérzék az egyik legnyilvánvalóbb, mágnesként ható vonzerő, amely minden nőnél nyerő.