Az energikus Korda Györgyöt Klárika tartja karban
2022-12-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nemcsak hazánkban, hanem az egész világon ritkaságszámba megy az, amit Korda György véghez vitt ebben az évben. A népszerű előadóművész szeretett felesége, Balázs Klári oldalán több mint száz koncertet adott idén, amely nemcsak egy 83 éves énekestől, de akár egy nála fiatalabb művésztől is igazán nagy teljesítmény. Ráadásul jövőre még egy fokozattal feljebb kapcsolnak, élő zenekaros turnéba vágnak.

A január elején már a 84. születésnapjára készülő Korda György emellett kommentátorként dolgozik a pókerversenyek tévés közvetítésében, ami szinte egy második állás. Az énekes a Blikk-kel megosztotta, mi hajtja előre és segíti abban, hogy ilyen nagy elánnal tudja még szórakoztatni a közönséget.

– Engem bizony Klárika tart karban – nevetett az énekes, aki persze hozzátette azt is, a felé irányuló szeretet is fitten tartja.

– Bennem a mai napig minden egyes előadás előtt van izgalom, de azt gondolom, hogy ez jó, mert szerintem ettől is tud jól teljesíteni egy művész, hogy izgatja és fontos neki az, hogy jó legyen és szeressék. Ha úgy állnánk hozzá, majd rutinból megoldjuk, akkor nem is szabadna már csinálni – említette az ország Gyuri bácsija, aki azt is bevallotta, nem tudná elképzelni, hogy visszavonuljon.

– Engem, minket tényleg az tart életben, hogy hívnak fellépni és szeretnek, nemcsak az idősebb korosztály, hanem a fiatalok is – vallotta be az énekes.

– Soha nem gondoltuk volna, hogy minél idősebbek vagyunk, annál több felkérést kapunk és annál több szeretet irányul felénk – tette hozzá nevetve felesége, Balázs Klári. A jelenleg a Csináljuk a fesztivált! zsűritagjaiként is szereplő házaspár egyébként olyannyira nem rutinból végzi a dolgát, hogy jövőre egy igazán nagy dobásra készül.

– Befejeztük azt, hogy ketten állunk tízezer ember előtt a színpadon – jelentette ki az énekesnő, majd el is árulták a terveiket.

– Május 4-én a Budapest Parkban lesz egy koncertünk, ahol már nemcsak ketten lépünk színpadra, hanem lesz zenekar, vokalisták, táncosok és látvány, egyedi háttérvetítés is – sorolta Balázs Klári, aki azt is hozzátette, életükben először egy komoly menedzsmenttel dolgoznak együtt.

– Mi sosem szerettük a nagy felhajtást, de most, hogy kezd összeállni ez a koncert, nagyon örülünk, hogy ennyi év után egy ilyen profi csapattal tudunk együtt dolgozni és így kiadhatjuk a kezünkből a szervezést – mesélte Klárika, majd Korda György büszkén tette hozzá, hogy nem állnak meg a parkos bulinál.

– Már negyven fellépés le van szervezve, mind ilyen zenekaros – jegyezte meg Gyuri bácsi.